Widok

Szukam czegos nie tuzinkowego, waniliowy seks mi sie znudził...

Szukam czegos nie tuzinkowego, waniliowy seks mi sie znudził...
Jak w tytule poszukuje kobiety pełna gęba nie będę tu czarował ani pisał nie wiadomo czego jak w większości męskich ogłoszeń bo nie mam na to czasu i nie lubię owijać w bawełnę i cukrować bez potrzeby.Jestem wysokim szatynem postawnej budowy interesuje mnie kobieta dla której seks to cos więcej niz rozłożenie nóg i oczekiwanie cudu. interesują mnie wszelkiego rodzaju perwersje,nie mam ochoty na waniliowy grzeczny seks szukam typowego ostrego rznięcia w którym nie ma górnej granicy albo robimy wszystko na co mamy ochotę albo wcale,nie będę ściemniał ze jestem wolnym ptaszkiem i wyglądam jak adonis jak większość ogłoszę tu,jestem po prostu nie spieniony i mam swoje braki dlatego szukam tu osoby która jest w takiej samej lub podobnej sytuacji twoja waga lub wiek mnie nie interesuje interesuje mnie co to masz w głowie i jak podchodzisz do seksu bo niestety ale to tez trzeba umieć jak podchodzę do tego z pasja i zaangażowaniem i tego samego oczekuje od ciebie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

re

to wysmaruj się musztardą będziesz miał ostry sex
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry