Widok

Szukam dobrego Laryngologa

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny potrzebuje namiary na dobrego laryngologa. Najlepiej na NFZ.
W Gdańsku.
dziękuje i pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzwoniłam do spółdzielni na Podbielanskiej i pani w rejesteracji oznajmiła, ze dr Fliciński nie żyje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Babiński w Przychodni Gdańsk-Południe na Ujeścisku (NFZ). Dwukrotnie w błyskawicznym tempie wyleczył moją córcię.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aleksandrowski!
Swissmed
Hynka (Akustika)
Jeżeli zaczniesz chodzić do niego prywatnie - ja swego czasu bywałam 2 razy/tydz. obniża stawkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
świetnym laryngologiem jest dr Bożena Kowalska, niestety z tego co wiem pryjmuje tylko prywatnie w Swissmedzie (100 PLN :/) ale czasem lepiej wydac to niz wydawać ciągle kasę na np kuracje antybiotykowe przepisywane przez " prawie lekarzy "

może ktoś jeszcze zna, byłam u Flicińskiego ale mi nie pomógł więc szukam dalej...dziób napisał(a):

>

mysle ze godny polecenia jest dr Aleksandrowski,przyjmuje w Swissmedzie na NFZ pn-pt terminy sa dość bliskie-no i koniecznie skierowanie :)))

Dr.Eugeniusz Fliciński on to wlasnie jest na Hynka sprawdzony super dokladny lekarz bardzo polecam udziela tez porad telefonicznie
no, może jeszcze to..

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=22398&t=20089

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=28808&t=28129

Nie wiem dokładnie Haniu, w czym ma pomóc... Ale- Mystic polecała nie jeden raz laryngologa z ul. Hynka koło Acustici przy SKM Zaspa...

Ja więcej nie wiem...

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0