Widok

Szukam dobrego proktologa, mam hemoroidy

Karwiny Temat dostępny też na forum:
Słyszałam, że dobrą metodą jest gumkowanie. Czy może ktoś polecic dobrego proktologa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie polecam Dr Małysa. Mi pomógł. Sympatyczny i życzliwy gość. Teraz przyjmuje w Gdyni tel. 796 353 711
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gumkowanie - czyli będą ci grzebać w d.. Sam to kiedyś miałem -niezbyt fajne i nie zawsze do końca skuteczne , bo po jakimś czasie problem wraca. Polecam trochę inną alternatywną metodę. Skorzystaj z usług w Centrum Zdrowego Życia na urządzeniu Ceragem. Posiedzisz sobie na projektorze 10 lub 20 minut za 8 lub 15 zł za zabieg . Posiedzisz - pogżeje w tyłek i tyle - oczywiście trzeba kilkanaście takich zabiegów lub więcej. Przy okazji dowiesz się kilku ciekawych rzeczy o swoim organizmie i może wyleczysz przyczynę przez którą powstają hemoroidy.
58 351 15 38.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Rezonans gdzie najlepszy sprzęt? (21 odpowiedzi)

witam czy ktoś informację gdzie jest najlepszy jakościowo sprzęt MRI? Nie chodzi już o cenę,...

Pilne!!! Stomatolog i narkoza!!! (29 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Z góry informuję wszystkich, że to nie żart i niech nikt nie próbuje mnie...

hemoroidy :/ (10 odpowiedzi)

Od dwóch dni mam problem, wyszedł mi niemały hemoroid.. piecze, boli, kłuje ale nie krwawi.....

do góry