Widok

Szukam dobrego psychiatry

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
najlepiej takiego co specjalizuje się w leczeniu nerwic, szczerze mówiąc mam już dosyć mojego 5 letniego leczenia bez rezultatów. miałam już trzech lekarzy, a leków to tyle, że moja wątroba już ledwo funkcjonuje. Dlatego, może znacie jakieś dobrego specjalistę w nerwicach, bo mi już ręce opadają
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie mam tego problemu ale ide z dzieckiem do dr JAklewicz. Podobno jest najlepsza. a Czym sie objawia twoja nerwica? Chcę zobaczyc czy moje dziecko ma podobny problem...
Prof. Landowski - Gdynia.
image
podobno Landowskiego nie polecaja ja tez czytalam wiele negatywnych opini o nim

Ewa chetnie pogadam z toba na priv bo tez mam podobny problem
No widzisz, a ja znam osoby, który pomógł, opinie w necie też nie są wcale takie złe.
image
Z tego co wiem jest dobra psychiatra w Nowym Porcie ,ja osobiscie chodze tylko dopsychologa tam ale znajomi sie tam lecza i podobno skutecznie chociaz ja z nerwica chodze do neurologa we Wrzeszczu rewelacyjna kobieta:)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
mój znajomy leczył się u p. Landowskiego i był zadowolony- ale z jego doświadczenia mogę poradzić, zeby oprócz psychiatry do leczenia włączyć dobrego psychologa klinicznego- dopiero dwutorowe leczenie daje długotrwałe efekty- mój znajomy chodził do p. Borysa na Osowej- bardzo mu się poprawiło
Ja jestem psychologiem, i z tego co zrozumiała do Twoje 5 letnie dziecko ma nerwice, czy tez ty. Bo tak do końca to jasno nie wynika z Twojej wypowiedz? Jeżeli to twoje dziecko to myślę że lepszy byłby psycholog najlepiej specjalizujący się w terapii rodzinnej, ponieważ nerwice u dzieci mają często podłoże w problemach rodzinnych. Siebie nie polecam, bo nie jestem terapeutą, ale powinnaś poszukać jakiejś poradni z twojego miasta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie, nie dziecko ja mam nerwicę. ja dzieci nie mam
image
Polecam Uniwersyteckie Centrum Kliniczne,
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/22299/Wieslaw-Cubala/psychiatra/Gdansk

W negatywne opinie na temat Doktora trudno mi uwierzyć.
Uważam że dr Borys jest najlepszym specjalistą od spraw związanych z nerwicą. Z tego co się orientuję oprócz studiów medycznych jest również psychologiem klinicznym. POLECAM go, jest fantastycznym psychiatrą i psychologiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Gospody w Gdańsk- Żabianka jest Poradnia Psychologiczno-psychiatryczna ...ja cos...
Asialel, kiepsko idzie ci zarówno czytanie, jak i pisanie. Jak ty, dziewczyno, szkołę średnią skończyłaś, o studiach nie wspominając?
Gdzie masz w tekście autorki tematu cokolwiek o dziecku?

Jak możesz kogoś pouczać pisząc że coś z czyjejś wypowiediz jasno nie wynika?
Poza tym formułuj swoje myśli staranniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3