Widok

Szukam dobrego stolarza w Trójmieście

Witam , szukam stolarza , dobrego w rozsądnych cenach. Do zrobienia kuchnia dwie szafy , zabudowa umywalki , szafka TV. Proszę o jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam zapraszam do firmy na załogowa9 www.grzesmeble. pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam firmę Krismeble. Adres e-mail poczta@krismeble.net.pl . Sama u tego pana robiłam kuchnię i garderobę. Proszę się skontaktować, pomiar i projekt za darmo, najwyżej się pan rozmyśli, ale warto. Dobre ceny, i dokładną realizacja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ostatnio robiłam dużą, białą kuchnię pod zabudowę na wysoki połysk,szafę przesuwaną-wykonywał Pan Marcin.
Naprawdę polecam-cenowo również można się dogadać.
Jestem w trakcie kończenia łazienki i sypialni-tam również będę zamawiać szafę przesuwaną i zabudowę do łazienki u Pana Marcina.
Namiary 509306346

Pisać wiele można 504 924 787 wykonuje ja nie tam ktoś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Jasta Bis z Kosakowa.
Panowie zrobili mi całką kuchnie, zabudowę do przedpokoju i sypialni, łózko do sypialni i meble do salonu. Jestem zadowolona w 100%. Polecam bardzo :)

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

do góry