Widok

Szukam dobrej kosmetyczki-Pogórze, Obłuże

Pogórze Obłuże Temat dostępny też na forum:
Poszukuję dobrej kosmetyczki w Gdyni Pogórzu lub Obłużu. Moja poprzednia kosmetyczka niestety pracuje teraz w Gdańsku i trochę mi za daleko. Interesuje mnie przede wszystkim pedikure, regulacja brwi i usunięcie wąsika. Ważna jest dla mnie estetyczność wykonania zabiegu. Cena też dobrze by było żeby była przyzwoita. Polećcie kogoś bo w tych okolicach nie korzystałam jeszcze z usług salonu kosmetycznego. Z góry dziękuję za podpowiedzi.
PS. Telefon kontaktowy mile widziany, żebym mogła się od razu umówić.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio byłam http://www.intedu.pl/jakie-zabiegi-najczesciej-wykonuje-kosmetyczka/ naprawdę polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może ktoś wie gdzie jest Pani Bogusia? Bo bez niej to już nie to!
Chyba to bylo tylko przez jakis czas. Ja jakos od p. Olgi nie dostalam co bylo uzywane do mnie. Pilnik jak i kostka widac ze nie bylo to nowe tylko juz uzywane, cązki do skorek bez zadnevo pakietu i wskaznika sterylizacji(prosta droga do zlapania czegos). Tak samo kopytko do udsuwania skórek. Nic po zabiegu nie dostalam. Wiedza ok, popracowalabym nad gabinetem(maly remont).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
koniecznie Dermatica pani Monika to jest tam w Studiu Scarlet na Cechowej. Najlesze usługi i maja wszystko lepsze niz najlepsze SPa. Podaje wam nr do salonu 514782162
Ja bardzo polecam Pania Adę przy ul.Unruga 74a to jest za przychdnią i apteką na Obłużu .Ma szeroką ofertę: medycynę estetyczną, makijaz permanentny, depilacje laserową itd. i jest doswiadcznym kosmetologiem. Tel 669 549 049
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
http://salonyurody.info/ polecam Salon Urody Le Sourire na Bosmańskiej 118:)Super obsługa,miła atmosfera i super Pani Paznokciara,ktora robi super pazurki.
to pewnie u pani Iwony
Ja polecam salon Sunrise w Pierwoszynie ul. Kaszubska 27
profesjonalna obsługa wykwalifikowana kadra i świetna atmosfera
Kiedyś byłam na Suchym Dworze u jednej Pani na paznokciach (chyba miała na imię Sylwia, ale pewna nie jest), z tym, że to było chyba z 15 lat temu :)) miło wspominam.
Salon urody SENSI, pani Sylwia 81-198 Suchy Dwór, Gałczyńskiego 6.
Super ceny, super obsługa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nic dodać nic ująć,bez krypto reklamy-Le Sourire na Bosmańskiej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam...szukam dobrego, milego salonu kosmetycznego na Obluzu, Pogorzu lub Oksywiu. Czy może ktoś coś aktualnego polecić?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja chodziłam przez jakiś czas regularnie i było ok (etap zdobywania klienta), później włosy były strzyżone trochę na odczepnego, 2 razy miałam ścięte krzywo i nieodpowiednio do struktury włosa :( Poza tym z wizyty na wizytę (a muszę ścinać co 3 tygodnie) włosy były ścinane coraz mniej (bardzo mało) - tak, aby częsciej przychodzić. W efekcie po wyjściu miałam może z 0,5 cm mniej niż przed wejściem - nie lubię takich rzeczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jejku, jak ja nie lubię takich kryptoreklam..Gdyby pani mirka, marysia i ada były takie dobre, to nie musiałyby takich ściem tu odwalać...

A propos salonu Edith-to czemu byłaś niezadowolona? Bo ja tam byłam tam kilka razy i bardzo mi się podobało ścięcie i czesanie no i wszystko bez zarzutów. Co prawda, rok tam nie byłam-pozmieniało się aż tak?
No proszę..... Pani Mirka i Pani Marysia :) piszą z jednego komputera. Mam nadzieję, że nie są obie Panią Adą :)
Życzę powodzenia, może nawet zajrzę, ale muszę zapoznać się najpierw z cennikiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A blue spa ponoć zamkniete tak poprostu nikt nie powiadomil o odwolanej wizycie (przed samym wyjazdem ) nikt nie odbierał i nie odpisał, ale znalazłam na Obłużu w ostatniej chwili Salon Kosmetyczny GALEA, Pani Ada była tak miła, że przyjęła mnie po godzinach, super obsługa, ceny też przystępne, polecam tel.669 549 049
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja polecam Salon Kosmetyczny GALEA na Obłużu za przychodnią i apteką obok szkoły nr39, http://www.gabinetgalea.pl , prowadzony przez Panią Adę, która ma kilkuletnie doświadczenie, dodatkowo można skorzystać z usług medycyny estetycznej (botox, kwas hialuronowy) i depilację laserową. Moge podać też nr 669 549 049 bo najlepiej umowić sie telefonicznie polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
chodzi o salon Edith? Ja niestety nie byłam zadowolona :/
witam,troche nie na temat ale blisko...co sadzicie o salonie fryzjerskim na pruszkowskiego 4?slyszalam ze rewelacja ale z checia dowiem sie czegos wiecej:-)pozdrawiam
Czy ktoś wie czemu Blue Spa jest zamknięte i działa ich numer telefonu ?????? :(
Polecam Salon

Witam
Polecam Salon Kosmetyczny tu strona internetowa: http://lesourire.pl

Salon Kosmetyczno-Fryzjerski
"Le Sourire"
81-176 Gdynia
ul.Bosmańska 118
tel. 507 141 310
58 352 13 74

Bardzo dobra i fachowa obsluga:)Polecam rownież Pania Magde od paznokci:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Moda i uroda

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (107 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

do góry