Widok

Szukam dokładnego!!, solinego kafelkarza do

Pustki Cisowskie Temat dostępny też na forum:
remontu niedużej łazienki, WC i płytek na ścianę do kuchni. Zależy mi na równym i dokładnym ułożeniu płytek i gresu. Dlatego idealnie byłoby gdybym mógł obejrzeć osobiście prace nad która kafelkarz aktualnie pracuje lub prace już zakończoną. Zdjęcia zamieszczone w internecie nie są dokładne i nic z nich nie wynika.

Zainteresowanych proszę o kontakt: tmosak@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z pańskiego opisu wynika że szuka pan mnie zamiast oka mam wszczepiony laser i kładę płytki z dokładnością 0,001 mm obecnie kafelkuje sufit na wysoki standard zapraszam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
z takim podejsciem raczej nei znajdziesz :) balabym sie cokolwiek u ciebie robic, ale moze znajda sie jacys samobojcy
Znajdą się, ale za cenę 200-300 zł za metr :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proszę o kontakt: HERSEN tel. 517-966-887
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"...prace juz zakonczone...." ,czyli jak skończy u Ciebie ten kafelkarzyna to można do Ciebie tez wpadać pod wieczór oglądać jego robotę,pomacać, pomierzyć, zerknąć tu i ówdzie a to na stanik zony a to na bizuterie .... , a Ty z uśmiechem będziesz wpuszczał te pielgrzymki ?
Pewnie długo będziesz szukał. Jak widzisz ,najwięcej partaczy.
A jak już coś robi porządnie ,to nie wie ile wziąć za robotę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

transport poszukuję tanio i solidnie (9 odpowiedzi)

hej może ktoś ma godny polecenia transport do przeprowadzki , potrzebne żeby załadować i...

budowa domu - koszt (57 odpowiedzi)

Witam, Zamierzam wraz z mężem budować dom w okolicy ok. 50 km od Gdańska. Dom ok. 130 m2 pow....

gdzie jupujecie materiały budowlane? (10 odpowiedzi)

Hej, gdzie kupujecie materiały budowlane? Interesuje mnie YTONG 24, stal, gdzie mają interesujące...

do góry