Widok

Szukam fotografa!!!Kogo polecacie???

Słyszałam,że Anna Roman jest nie zła???A Wy kogo macie???Mój termin 1 maja.Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam już wyżej wymienionych chłopaków z inre :) na stronce www.inre.net.pl w zakładce "kasia i daniel" jest kilkanaście zdjęć z naszego ślubu :)
A ja polecam fotorgafa ktory robil u mnie zdjecia slubne! www.fotoars.pl z gdyni. Jest to malzenstwo i robia sliczne foty! Przepiekne!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://herandhisvision.blogspot.com/
polecam bo byliśmy bardzo zadowoleni
Spełnij marzenie chorego dziecka

Polecam siebie
Więcej informacji oraz zakres zlecenia po zapytaniu na e-mail
marduk27@wp.pl
www.jednachwila.pl
Ile jeszcze Pani "Olu" będzie Pani reklamować to coś (albo raczej siebie) ? Bo fotografem tego nazwać nie można. Dawno tak słabych zdjęć na weselniku nie widziałam.
Fotografik zgadzam się z Tobą

A czy ta pani Anna Roman robi również zdjecia ślubne? Ktoś wie gdzie można je obejrzeć? Bo na stronach na których byłam nie mogłam żadnych znaleźć..
"Ile jeszcze Pani "Olu" będzie Pani reklamować to coś (albo raczej siebie) ? Bo fotografem tego nazwać nie można. Dawno tak słabych zdjęć na weselniku nie widziałam. "

Faktycznie kiepska jakość :((

do Mala26

Ja również proszę o namiar na to małżeństwo fotografów na maila mloda831@wp.pl
Witam,
zapraszam do mnie,
Mam co prawda zajete-ale chętnie podam numer do mojego kolegi.
oferują wykonanie reportażu od błogosławieństwa do oczepin.
Plener ślubny w innym dniu.
Otrzymacie ode mnie fotoksięge-)50 stron, duży format sztywne karty), wybrane zdjęcie na płótnie, oraz pliki na płycie dvd.
Jeśli jesteście zainteresowani, więcej info na www (w dziale o mnie jest filmik z pleneru) i maila lub gg:9709531
--------------------- ślubna, okolicznościowa, tel.:0-790-404-920-------------------------
www.crodo.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja polecam naszego fotografa. Fotki są świetne, wszystkim się bardzo podobają, a my je oglądamy przy każdej okazji :) Jarek Pranga www.pranga.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prosze o kontakt rowniez na maila agazela@wp.pl
witam, prosze o przesłanie cennika i terminarza na miesice sierpien-pazdziernik na maila k_raczkowska@wp.pl
Zapraszam :

www.photowedding.pl

Pozdrawiam
Kacper
http://fabrykamarzen.info
Ja mam Pana Jarka ze Słupska
D&S STUDIO
tylko nie wiem czy termin będzie bo ja musiałam rok wcześniej zarezerwować termin.
27 czerwiec Gdynia już nie długo
A co sądzicie o Black&White widziałamich fotki ze ślubu kolegi i byłam mocno pod wrażeniem

szczerze mówiąc to założyłam, że u mnie na ślubie oni i nikt inny. Ale moze uważacie że ktos robi lepsze fotki od nich

Czekam na propozycje
Jak dla mnie to za mocno w photoshopie przejechane te ich fotki takich bym nie chciała owszem może jak bym sobie inne robiła to tak ale nie ślubne. No właśnie byłaś pod wrażeniem bo one z artyzmem nie mają wiele a zwłaszcza fotografią ślubną czyli na poziomie tak jak muzyka disco polo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry