Widok
Witam serdecznie,
Wykonuję zdjęcia ślubne reportażowe od przygotowań do końca zabawy, oraz plener.
Zapraszam do obejrzenia moich prac na www.fotoroberto.cba.pl
Jeśli bedą Państwo zainteresowani prosze o kontakt przedstawię więcej szczegółów.
pozdrawiam
robert kaniewski
www.fotoroberto.cba.pl
roberto603@plusnet.pl
Dzień Ślubu jest wyjątkowy. Przygotowania do niego potrafią trwać nawet rok! Każdy szczegół jest ważny.
Chcecie w tym dniu wyglądać wyjątkowo i czuć się wyjątkowo, Żeby każdy mógł zobaczy Wasze szczęście.
Żeby zachować dla Was wszystkie te chwile i emocje im towarzyszące potrzeba wrażliwości na piękno i drugiego człowieka.
Obrazy z tego dnia mają pozwolić Wam do niego powracać i przeżywać go jeszcze wiele razy po jego zakończeniu.
W pięknym Albumie będziecie mogli dostrzec wszystkie detale, które mogły umknąć Waszej uwadze. Muzyka w prezentacji sprawi, że poczujecie się tak jak w tym dniu.
Pozwólcie, że opowiem Wam, Waszą historię ...
Wykonuję zdjęcia ślubne reportażowe od przygotowań do końca zabawy, oraz plener.
Zapraszam do obejrzenia moich prac na www.fotoroberto.cba.pl
Jeśli bedą Państwo zainteresowani prosze o kontakt przedstawię więcej szczegółów.
pozdrawiam
robert kaniewski
www.fotoroberto.cba.pl
roberto603@plusnet.pl
Dzień Ślubu jest wyjątkowy. Przygotowania do niego potrafią trwać nawet rok! Każdy szczegół jest ważny.
Chcecie w tym dniu wyglądać wyjątkowo i czuć się wyjątkowo, Żeby każdy mógł zobaczy Wasze szczęście.
Żeby zachować dla Was wszystkie te chwile i emocje im towarzyszące potrzeba wrażliwości na piękno i drugiego człowieka.
Obrazy z tego dnia mają pozwolić Wam do niego powracać i przeżywać go jeszcze wiele razy po jego zakończeniu.
W pięknym Albumie będziecie mogli dostrzec wszystkie detale, które mogły umknąć Waszej uwadze. Muzyka w prezentacji sprawi, że poczujecie się tak jak w tym dniu.
Pozwólcie, że opowiem Wam, Waszą historię ...
Zaproponuje swoje usługi - co prawda nie robie tego na ilosc jak inni ale mam swierze podejscie do ślubu i chętnie podejme się zdjęc od przygotowan w domu do 2 w nocy .Proszę obejrzec moje zdjęcia i podjąc decyzję.Oczywiscie wszystkie kwestie są do omówienia i jestem otwarty na wszystkie propozycje.
www.lewandowskigrzegorz.pl
www.lewandowskigrzegorz.pl
Polecam Pana Marka Podolczyńskiego
Sesję mieliśmy w 3Mieście, poznaliśmy się na planie reklamowym, mój Mąż jest operatorem kamery. Spotkaliśmy się z Panem Markiem dośc podstępnie, Mąż wtedy narzeczony obserwował jego pracę i zadawał fachowe pytania:) Pan Marek zdał egzamin, zaufaliśmy mu, podpisaliśmy umowę i .... REWELACJA!! Później dowiedzieliśmy sie że Pan Marek jest osobistym fotografem Macieja Miecznikowskiego z Leszczy! :)
-> www.podolczynski.com
-> www.podolczynski.com
Witam
...nie będe się również podszywał pod inną osobę tylko zapraszam wprost do odwiedzenia mojej strony
http://www.krawcywizerunku.pl
pozdrawiam
...nie będe się również podszywał pod inną osobę tylko zapraszam wprost do odwiedzenia mojej strony
http://www.krawcywizerunku.pl
pozdrawiam