Widok

Szukam idealisty :-)

Dosyc wysoka ( 170 cm ), szczupla blondynka o zielono niebieskich oczach z odrobina szarosci, gdy brakuje slonca na niebie, szuka faceta marzen z idealami.Wszelkie szczegolowe informacje na priv.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wybacz, te wiele lat mnie zmyliło:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Anty....I znowu kalkulujesz ;-p...porywy serca chyba nie dla Ciebie
Albo ja mam dzisiaj problem z wyrażaniem myśli, ale sporo osób z pojmowaniem:d

Dla mnie "znać" to znacznie więcej;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Jaka szybka riposta:-P.Wiek w milosci nie ma znaczenia jak pisal Michal:-).Zgadzam sie z tym calkowicie:-).Ta wymiana szybka. na nowszy model nie jest fajna.Idziecie na latwizne, bo jestescie leniwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
>porywy serca chyba nie dla Ciebie

Porywy serca to bardziej w zakochaniu, miłość jest bardzo stonowana;)
pesel-u tobie nie podam :D
>Idziecie na latwizne, bo jestescie leniwi.

Idziemy, Moja Droga, bo to droga, którą podążają obie strony.
I w tych czasach, chyba częściej kobiety niż faceci (jeszcze z 15 lat było całkiem na odwrót).

>Wiek w milosci nie ma znaczenia jak pisal Michal:-).Zgadzam sie z tym calkowicie:-)

W miłości owszem, ale nim ona zaistnieje lub gdy jest to tylko związek, zakochanie czy wiele innych relacji łączących dwoje ludzi... No a miłość sama z siebie się nie bierze.
>pesel-u tobie nie podam :D

Na randkę nie pójdziesz, peselu nie podasz - strasznie chłodzisz te nasze relacje:D
@Anty:

Kwiatów nie kupiłeś, to Woder focha szczelił ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zakochanie to wstęp do miłości :-)...nie widzę miejsca dla kalkulacji w jednym i drugim przypadku :-)
Ostatnio mam wątpliwości czy to właśnie tą drogą powinno się podążać, może lepiej zacząć od przyjaźni?
Anty nie jestem twoją Drogą :P, a ty metrykę masz młodszą, ale mentalnie jesteś jakby zrzędliwym dziadkiem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Toć od początku mówiłem, że jestem zaprzeczeniem Twoich oczekiwań;)
Bez chemii na przyjaźni się pozostanie.
A z chemią.. nie da się zacząć od przyjaźni. Można co najwyżej na niej skończyć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehehehe jednak hmmm jesteś spod znaku byka, a to fajna sprawa :PPP, no i to droczenie ;).
@ A z chemią.. nie da się zacząć od przyjaźni.

Zależy od chemii - ze Smectą czy węglem to nawet powinno się zaczynać od przyjaźni ;P
Gdy przyjaźń się pogłębia to tworzy się bliskość (intymność), a ta powoduje pociąg seksualny, chęć bycia ze sobą więcej i częściej... bliższe to mojemu poczuciu miłości, niż pół roczna chemia, po której następuje spadek zainteresowania lub co gorzej, zwykły zakłopotanie, tym co to było i jak z tego się teraz wykręcić:d
@woder:

Kurcze.. chłopie.. nie wiedziałem, że masz tego typu problem.
Naprawdę szczerze współczuję ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
> Gdy przyjaźń się pogłębia to tworzy się bliskość (intymność), a ta powoduje pociąg seksualny, chęć bycia ze sobą więcej i częściej...

Fakt, coś takiego jest możliwe.
Przeżywałem to w liceum :D

Od lat... chemia albo wali po łbie od wejścia.. albo już jej nie będzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
wdr chyba jest farmaceutą - sypie na forum nazwami leków ;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (85 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry