Widok

Szukam idealisty :-)

Dosyc wysoka ( 170 cm ), szczupla blondynka o zielono niebieskich oczach z odrobina szarosci, gdy brakuje slonca na niebie, szuka faceta marzen z idealami.Wszelkie szczegolowe informacje na priv.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sadyl
znalazł się detektyw... a może ty bezpłodny i za stary na pieluchy to by tłumaczyło brak małych sadylków ;]
@Woder:

Co do braku małych sadylków, jak prawie każdy facet, pewności mieć nie mogę.
Co do bezpłodności: zawsze mogę spróbować z twoją żoną. Taka forma zakładu (o ile oczywiście twoja żona na tyle mieści się w mojej estetyce, że moja wątroba to zniesie).
A na pieluchy jestem stanowczo za młody ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak się zdecyduje na rozwód z orzeczeniem o winie to się zgłoszę ;]
na wszelki wypadek potrenuj trochę, bo na pulpeta który jedynie "może spróbować" to raczej nie poleci ;D
na ten czas pozostaje tobie konsultacja u lekarza rodzinnego ;]
Na razie mi to niepotrzebne, ale dzięki za troskę.
Twoja żona kiedyś poleciała na ciebie - zatem gust ma specyficzny ;]
Nie wartościuję. Jeśli wam ze sobą dobrze, to fajnie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ciągle widzisz dziurę w całym Anty ;P:)
Hehehe Anty miłość to zawsze wysoki koszt :P.Gdy kochasz zazwyczaj druga osoba jest ważniejsza od wszystkiego :).
Właśnie zazwyczaj, dobrze to ujęłaś. ;)
>Ciągle widzisz dziurę w całym Anty ;P:)

Jestem mężczyzną, dostrzeganie dziur mam w genach:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
>miłość to zawsze wysoki koszt

Miłość powinna przychodzić z łatwością, jeśli zaś wiele wymaga, to warto się zastanowić, z czym ją mylimy.
Wysoki koszt to wywołują toksyczne relacje - nie jest to moja definicja miłości.

>Gdy kochasz zazwyczaj druga osoba jest ważniejsza od wszystkiego :)

Owszem, lecz jeśli i ona kocha, to nie pozwala, być dla Ciebie ważniejszą od wszystkiego;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Dorotka masz dzieci?
K10 szt .1 ;)

Dorota pisała o tym na Forum, tylko blondi jest leniwe i nie chce Jej się poszukać :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Córka lat 10
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anty jesteś starcem, nigdy nie tak naprawdę nie kochałeś...
A myślałem, że jesteś idealistką;)
Większość ludzi nie potrafi kochać, bo są zbyt dużymi egoistami. Potrafią jedynie posiadać. Oni nie mogą doświadczyć miłości - są jedynie w stanie tworzyć związki. Te związki wymagają pracy i jest to zawsze duży koszt. Jest tak, bo związki te oparte są na walce, by jak najwięcej wziąć i jak najmniej dać.

Posmakowałem kiedyś miłości, więc wiem czego szukam. Inni nie wiedzą, więc biorą, co świat im daje, bez świadomości, że jest coś więcej.
Nie wiem, nad czyją sytuacją powinno się bardziej ubolewać.
Jestem idealistką, potrafię kochać ludzi swoim kosztem, to jest prawdziwy idealizm Anty, ty jesteś okropnym realistą;).Zazdroszczę ci tego, bo ja niestety jestem zbyt otwarta dla innych...
Idealistko, czy jesteś wtedy szczęśliwa jak się tak poświęcasz?
Byłam szczęśliwa, bo wiem, że to była prawdziwa miłość z mojej strony, niestety upadek był bolesny, ale uwierz, było NAPRAWDĘ WARTO :).
Ok z Twojej strony prawdziwa, ale z niego juz nie. To co to za miłość?
Moja wiara wielką nie jest, więc mi trudno uwierzyć.

Twoje słowa zaś kojarzą mi się z fragmentem książki De Mello:

" - "Spełnieniem miłości jest poświecenie, jej miarą brak egoizmu". Wspaniałe stwierdzenie.
Zapytałem ją: - Czy chciałabyś, abym cię kochał kosztem mego szczęścia?
- Tak - odparła.
Jakież to urzekające! Czyż to nie cudowne? Kochałaby mnie kosztem swego szczęścia, a ja kochałbym ją kosztem mego szczęścia. I tak mielibyśmy w konsekwencji dwie nieszczęśliwe istoty. Ale to nieważne, niech żyje miłość.""
>Spełnieniem miłości jest poświecenie

Latarką? Lampką? ;P
(jak to trzeba pilnować tych naszych polskich znaków - tak mi się skojarzyło z innym wątkiem, w którym próbowałeś rozgryźć, co to znaczy "mlodom")

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (85 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry