Widok

Szukam kogoś kto jeździ na trasie Trójmiasto - Poznań

Hej, czy znajdzie się ktoś w Trójmieście kto czasem przemierza tę trasę i nie miał by nic przeciwko zabrać sympatycznej towarzyszki podróży:-), po prostu ostatnio często kursuję pomiędzy Poznaniem a Gdynią i mam już serdecznie dosyć pociągów, niedosyć że drogi i mało połączeń to jeszcze wlecze się niemiłosiernie długo:-(????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety moja trasa to czensto Gdynia Sonderborg Dania chentnie zabralbym ladnom sympatycznom otwartom kobiete
Chętnie to ty się powinieneś nauczyć pisać.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
:)))))
Oj Cross ;), nie odstraszaj Pana, chodzi o przysluge a nie o malzenstwo.....

Pozdrawiam
Ja odstraszać??? Gdzież bym śmiał. Ale umiejętność pisania warta jest każdej ceny jeżeli się człowiek udziela na forach internetowych.

Stanisław Lem
:)
Jakby Pan napisal po dunsku, niemiecku lub turecku nic Bys nie zrozumial a tak wszystko jasne :P no prawie wszystko......

Witamy w POlSCE :>
Fakt. Założyłem że Optymista jest Polakiem który nie potrafi się posługiwać słowem pisanym w języku ojczystym a przecież może to być obcokrajowiec który polskiego dobrze nie zna. Jak by nie było nauka i tak jest wskazana.

Stanisław Lem
;)
Jakby nie bylo jest bardzo milo...... ;))))))

"Jakby ogłoszono słowem roku 1997, ale wszystko wskazuje na to, że było nim również w roku 1998....."

Niestety jeżdżę niemal co tydzień ale na trasie Gdańsk-Piła, do Piły w czwartki, wracam w niedziele wieczorem do Gdańska
do góry