Widok

Szukam koleżanki do uczęszczania na siłownię/fitness. :)

Kobieta Temat dostępny też na forum:
Szukam koleżanki do uczęszczania na siłownię/fitness, tym samym wspierania się w odchudzaniu. :) Mam kilka zbędnych kilogramów do zrzucenia i przyda mi się dodatkowa motywacja. ;) Chętnie dziewczyny proszę o odzew! Zaczynam po świętach!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdybym nie miała złamanej nogi to bym chętnie się przyłączyła :D
witaj, a na którą siłownię się wybierasz? Ja od kilku dni biegam, ale myślę też o fitnessie, tylko, że ja mam sporo kg do zrzucenia :(
jaszukam kompanki do biegania ale z pruszcza,ajezeli chodzi o odchudzanie to zapraszam:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
Myślałam o damskiej siłowni na Wajdeloty we Wrzeszczu. Jesienią tam chodziłam i byłam zadowolona - sale treningowe, platformy wibracyjne, sauna, różnego rodzaju zajęcia tj. aerobik, body tuning itp. :) Ale jestem otwarta, więc jeśli jesteś chętna ze mną ćwiczyć, to jakoś się dogadamy co do miejsca. :)
Może ja się przyłącze.Dwa miesiące temu urodziłam dzidziusia i zostało mi duuuużżżo kg do zrzucenia.
Świetnie, może podaj mi swój numer gadu albo tel., to dogadamy się? :)
hej, jestem z Wrzeszcza i takze chcialabym schudnać, od kilku dni biegam i jezdze na rowerze, bylam tez raz na silowni B-52 na Morenie ale troche za daleko jak dla mnie, czy jest ktos chetny do biegania lub wposlnego uczeszczania na silownie? W jakim wieku jestescie :)?
ja bylabym chetna do biegania.. samej mi ciezko sie zmobilizowac, a jestem z Gdyni :)
Emsis podaj maila albo napisz martusiant@poczta.onet.pl, ja chodzilam przez bardzo dlugi czas do akademosa i do spojni we Wrzeszczu, a ostatnio cos nie moge sie zebrac, a z kims zawsze latwiej sie zmotywowac.

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

do góry