Widok

Szukam koleżanki w podobnym wieku 32

Wielki Kack Temat dostępny też na forum:
Cześć, poszukuje dziewczyn , którym tak jak mi przy nawale codziennych obowiązków trudno sie zmotywowac do zrobienia czegoś tak tylko dla siebie i własnej przyjemniości. Chciałabym poznać kogoś kto tak jak szuka bratniej duszy do zrealizowania postanowień noworocznych i chciałby w miłym towarzytwie zrzucić kilka kilogramków (w grupie łatwiej ;)), wybrac sie na zakupy, babskie ploteczki przy kawie itp. Mój adres mailowy ola180480@wp.pl Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. A może być wiek 30 lat? ;) Ja jestem z Gdyni. Jak chcesz to napisz na maila przybulek@poczta.onet.pl Chętnie poznam nową znajomą na ploteczki i wspólne zrzucanie kilogramów ;) Obecnie chodzę na Zumbę więc możesz dołączyć. A może wspólne wieczorne bieganie? Razem łatwiej się zmotywować. Pozdrawiam. Iwona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry