Widok
Szukam krawcowej!
Szukam "dobrej" krawcowej z trójmiasta lub okolic, która uszyłaby suknię ślubną. Niestety sukienki w salonach to głównie gorsety bez ramiączek lub na bardzo cieniutkich a nie wszyscy mogą coś takiego założyć na siebie. A swoją drogą suknie w salonach też mają niezłą cenę! Więc jak znacie jakąś krawcową to proszę dajcie namiary! Marzy mi się suknia z koronkowymi rękawami :) a czas goni! Pozdrawiam wszystkich na forum!
Moniu... mogłabym prosić o namiary do tej krawcowej z Rumii???
napisz w mailu ile cię wyszła robocizna i materiał i jeśli masz swoje zdjątko tej sukienki to mi prześlij na maila...
Będę dźwięczna :D
Pozdrawiam.
Acha, byłam u krawcowej w Chylonii, moja sukienka jest prościutka, tylko na jednej podszewce i nie rozkloszowana.. ona mi powiedziała, że chce za szycie i materiał 1400 zł. To jakies ździerstwo...
napisz w mailu ile cię wyszła robocizna i materiał i jeśli masz swoje zdjątko tej sukienki to mi prześlij na maila...
Będę dźwięczna :D
Pozdrawiam.
Acha, byłam u krawcowej w Chylonii, moja sukienka jest prościutka, tylko na jednej podszewce i nie rozkloszowana.. ona mi powiedziała, że chce za szycie i materiał 1400 zł. To jakies ździerstwo...
Byłam w pracowni "lanetti" i szczerze mówiąc to sie przeraziłam! Tej pracowni napewno nie wybiorę na szycie mojej sukni! Pani krawcowa nie zrobiła na mnie najlepszego wrażenia, wydała mi się "ciężka" do rozmowy nie umiała nic fachowo doradzić ani nawet zachwalić swojego szycia a sukienka którą wyjęła spod igły i powiesiła na manekinie była bardzo podobna do projektu mojej sukni tyle że pani chyba dość niedbale szyje te sukienki a przynajmniej ta co widziałam bo z przodu suknia ta była już zaciągnięta na materiale a zatrzaski do sznuruwek w gorsecie też koszmarnie wszyte i ściągały materiał! Nie chce nikogo straszyć kto będzie tam szył sobie sukienkę ale przed uszyciem radzę popatrzeć dokładnie na wcześniejsze dzieła pani krawcowej! Może miała dzisiaj tylko zły dzień ;) ale ja już podziękuję.