Widok

Szukam mieszkania 2pokojowego w Gdańsku

Kupię mieszkanie dwupokojowe w bloku(nie interesuje mnie wielka płyta), z jasną kuchnią, zadbane, do 180.000zł.

:)

(poza Orunia, Olszynka, Brzeźno, Nowy Port, Stogi)

oferty ze zdjęciami proszę wysyłać na adres agusiagda@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie realne, za takie pieniądze!!!!!!!!!!!!!! Zmień kryteria!!!!!!
Poszukaj w Kościerzynie albo w Chojnicach tam takie ceny są na topie
Niezły żart, hehehe :)
faktycznie, aktualnie za tą kwotę to kupisz małe 2 pokojowe ok. 40m2, poczekaj do wakacji a bez problemu dostaniesz coś w granicach 45m2.
Rozumiem, że też komfortowo urządzone, to proszę mi napisać gdzie obecnie mogę kupić te 40m za 180tys, to chętnie kupię:)??
nie mówię że komfortowo urządzone, ale nowe 41m2 za 209 tyś, to cena w ogłoszeniu , wystarczy porozmawiać i będzie min. 10-15%taniej, i mamy naszą cenę 180 tyś
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/mieszkanie-gdansk-ujescisko-ogl1477018.html

poza tym co nowe to nowe, niezapominajcie o tym że nowe mieszkanie a 10 letnie a nawet 5 letnie to przepaść technologiczna (parametry enegretyczne, instalacje, okna itp, itd), - do wielkiej płyty już nie porównuję bo to są mieszkania do wyburzenia - nie wszyscy wiedzą że wielka płyta była konstrukcyjnie projektowana na 30-40 lat -czyli te z lat 70 powinny być już burzone
Tutaj podana jest cena stanu developerskiego i tego mieszkania jeszcze nie ma i nie wiadomo, czy będzie, a druga sprawa jest na Ujeścisku. I skąd wiesz jak wspaniałą technologię tutaj zastosują - a oprócz wielkiej płyty są budynki z cegły, które mają się wyśmienicie i przetrwały tyle lat i myślę, że przeżyją te wspaniałe bloki budowane 2,3,4 lata temu i obecne.Więc, gdzie to komfortowe 2-pokojowe mieszkanie za 180 tys?
Jak mieszkania są już takie tanie to ja chętnie zakupie kawalerkę do 120tys na Przymorzu,Zaspie,Oliwie lub Żabiance w niskiej zabudowie:)
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nieruchomosci-sprzedam/?formSended=1&formSendedFrom=advSearchLeft&searchFormSended=1&id_kat=101&wi=&ai_min=&ai_max=200000&qi_min=&qi_max=&tv=&x=17&y=5&rv=&ri_min=&ri_max=&si_min=&si_max=&ti_min=&ti_max=&xi_min=&xi_max=&yi_min=&yi_max=&zi_min=&zi_max=&wv=&slowa_option=all_phrases&slowa=&obList=&data_wprow=all&order=data_wazne_SMS+DESC,+data_wprow+DESC&limit=20

Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

http://tinyurl.com/awx87v
tak będzie prościej
Spełnij marzenie chorego dziecka www.trzebamarzyc.org

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Twarda woda z kranu (27 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z twardą wodą w naszym mieście? Wiem z jednej strony, że twarda woda to...

Czyszczenie tapicerek meblowych i pranie dywanów. (24 odpowiedzi)

Często na łamach forum pojawiają się pytania o godną polecenia firmę wykonującą usługi...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (37 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

do góry