Widok

Szukam nowych znajomości

Witam was :)

Nie jestem mistrzem autopromocji, więc powiem tak jak umiem o co się rozchodzi.

Jestem Paweł, mam 23 lata, mieszkam na Gdańskim Chełmie. Chcę zrobić to, co osobom bez znajomych radzą mędrcy na wszystkich forach internetowych, czyli wyjść do ludzi. Ja bardzo chętnie, ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać, od czegoś trzeba zacząć, stąd ten temat.

Chętnie poznam osobę (najlepiej koleżankę), z którą mógł bym wyjść na spacer, do kina - po prostu zabić nadmiar wolnego czasu i rozluźnić się po stresie nagromadzonym w pracy. Choć czasem chciało by się po prostu z kimś pogadać, a nie bardzo jest z kim, więc zależało by mi na osobie, która ma otwarty umysł i nie boi się poruszać szerokiego spektrum tematów do rozmowy. Ale można też i pomilczeć w towarzystwie - to też ponoć fajne :)

Wolę się za bardzo na forum publicznym nie uzewnętrzniać, więc więcej informacji objaśnię w rozmowach prywatnych.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt w prywatnych wiadomościach, na maila (globetrotternkgmail.com) bądź pozostawienie kontaktu do siebie :)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mruczek po prostu ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
znasz Ją :D
a może anagram słowa "harmat"?
@Halewicz
Rover 416 ?
Panie H, zamierzałeś iść spać...
@Ilona
wtajemniczysz mnie?
Nam strzelać nie kazano, spojrzałem na pole, 416 harmat grzmiało, mało d..py nie urwało.
ależ skąd, toż to sama kosmiczno -ziemska prawda ;)
@Mikronezja: A mnie matka chciała by swatać z praktykantkami z pracy :P

@H: To szepnij mi na ucho ;) Albo powiedz chociaż jaki silnik, szyfrem jakimś, który tylko motomaniak zrozumie :P
ale co Wy chcecie od poloneza ? uwielbiam te autka i chętnie bym zakupiła ponownie :D
Biegunowo odległa marka od tych, które podałaś ale nie ciągnij mnie za enter ^_^
chociaż sugerując się Twoim H, obstawiłabym Hondę lub Hyunadia :)
niech będzie polonez:))))))))
polonezem? :)))
Aaaa Focusik, fakt, na miejskie wozidełko odpowiedni, pali mało, wszędzie się zmieści. Jak dla młodego człowieka, to auto idealne, na większe kabany czas jeszcze przyjdzie, spoko ;-)

p.s. tylko się mnie nie pytaj, czym ja jeżdżę, bo jakbym powiedział, to moi top'owi hejterzy mieliby pożywkę na długie miesiące :)))))
wirusowy^^ Ale bajer ma dobry Oym^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marketing ^^
Pan H Cię sprawdza, bo ma na wydaniu córkę w odpowiednim dla Ciebie wieku ;))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co, szukasz podwózki? :P

Nie ma się czym chwalić :D Serio. Focus '02 1.6

Miejskie wozidełko, póki co wystarcza :)
To nie ja ogłaszałem, że jestem niegodnie traktowany ;)

Napisałem tak, bo taka jest prawda - mimo, że lubię gadać z kolegami, to dużo bardziej lubię towarzystwo kobiet - nie wiem czemu, tak już mam, taka moja natura, nic nie poradzę :)

Swoją drogą nie mam wpływu na to jak ktoś zinterpretuje moje słowa - to też zależy od mentalności odbiorcy.

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

do góry