Widok

Szukam nowych znajomości

Witam was :)

Nie jestem mistrzem autopromocji, więc powiem tak jak umiem o co się rozchodzi.

Jestem Paweł, mam 23 lata, mieszkam na Gdańskim Chełmie. Chcę zrobić to, co osobom bez znajomych radzą mędrcy na wszystkich forach internetowych, czyli wyjść do ludzi. Ja bardzo chętnie, ale nie bardzo wiem jak się do tego zabrać, od czegoś trzeba zacząć, stąd ten temat.

Chętnie poznam osobę (najlepiej koleżankę), z którą mógł bym wyjść na spacer, do kina - po prostu zabić nadmiar wolnego czasu i rozluźnić się po stresie nagromadzonym w pracy. Choć czasem chciało by się po prostu z kimś pogadać, a nie bardzo jest z kim, więc zależało by mi na osobie, która ma otwarty umysł i nie boi się poruszać szerokiego spektrum tematów do rozmowy. Ale można też i pomilczeć w towarzystwie - to też ponoć fajne :)

Wolę się za bardzo na forum publicznym nie uzewnętrzniać, więc więcej informacji objaśnię w rozmowach prywatnych.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt w prywatnych wiadomościach, na maila (globetrotternkgmail.com) bądź pozostawienie kontaktu do siebie :)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
... kolejny co dziewczyną chce zabijać nadmiar wolnego czasu... To jakiś towar jest? Stymulatorki umysłu? Kobieta jest jak narkotyk, ale to tylko taka metafora kolego ;)

Nie wypowiedziałbym się tutaj, ale jakoś nie moge ścierpieć przedmiotowego traktowania kobiet.

Proponuje ci leżing, smażing, a jak potrafisz to też pływaning, seksingu ci nie polecam, bo tylko ja jestem w tym całkiem całkiem.
Autopromocja (nie) mistrzowska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
witasz i pozdrawiasz...A GDZIE SERDECZNIE?!?!?!?! @_@ Szczyt chamstwa i bezczelności!!!

^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czekałam, aż nożyce się odezwą ;)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naucz się proszę czytać ze zrozumieniem, dopiero się wypowiadaj ;) Napisałem NAJLEPIEJ kobietę, bo to właśnie rozmowa z nimi sprawia mi najwięcej trudności, a jak wiadomo trening czyni mistrza. Nie mam nic przeciwko poznaniu dobrego kumpla ;)

Swoją drogą fakt - chęć poznania dziewczyny to najgorsza obraza dla kobiet, objaw jawnego traktowania ich przedmiotowo :D

Jeśli nie chcesz nawiązać ze mną znajomości, a jedynie bawisz się w lokalnego szeryfa i rycerza kobiet, to troluj sobie w innych tematach, okej? :) Z tego co wiem kobiety potrafią się same bronić jeśli ktoś je źle traktuje, więc możesz zejść ze swojej służby.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak na razie nikt nie zasłużył na serdecznie :P
:P bez serdecznie jest do d...py ^^
@open-your-mind - nie tak nerwowo:) To specyficzne forum i zanim zostaniesz dopuszczony do kręgu wtajemniczonych, musisz przejść inicjację zwaną popularnie mentalnym linczem ^_^
Szanowne grono sprawdzi poziom Twojej wytrzymałości, umiejętności dysputy i retoryki, logiki wypowiedzi, poprawności formułowania myśli, itd..Gdy uznają, że jesteś wystarczająco godny, aby zasiąść do wspólnego ogniska, odnajdziesz tu wiele oddanych koleżanek i kolegów, a może nawet i znajdziesz dziewczynę!!

pozdrawiam serdecznie generalnie w sensie de facto azaliż to śladów nie będzie...bynajmniej ^_^
zapomniałeś dodać: bynajmniej ;))
mówisz i masz^^
To jeszcze nie jest nerwowo :P

Jak od razu po otwarciu drzwi do forum dostaję z liścia w pysk, to oddaję mocniej, a do odpierania ataków mam wytrzymałość ;)

Swoją drogą dzięki za raport sytuacyjny i objaśnienie lokalnych tradycji, będę miał to na uwadze :D
Nie daj się, o-y-m :))
... albo chłopaka ^^ : )))
@oym - nie masz mieć tego na uwadze, tylko wcielać zasady w życie! Poza tym, nie ma to jak dostać na wstępie z liścia, a potem ciacho-z-kremem, na przykład^^

p.s. ciacho, tylko się nie obrażaj :P
~sam
"nie moge ścierpieć przedmiotowego traktowania kobiet"

jedna łapka do góry ode mnie ;)
Dziewczyny pewnie chciałyby wiedzieć czy te A6 z awatara to już masz czy tylko w planach :]
~wdr
nie dziewczyny tylko blachary
dziewczyn to nie interesuje ;)
Ja jednak pozostanę przy swoim zainteresowaniu kobietami ;)
Mam swoje zasady, których się trzymam. Zerknąłem też na regulamin forum przy rejestracji :P
http://www.youtube.com/watch?v=qDdZHIuAzVQ
do góry