Widok
Szukam osób zmagających się z depresją - w trakcie leczenia bądź po.
Osobiście sama mam z tym problem i dopiero teraz zaczęłam coś z tym robić - zapisałam się do psychologa.
Szukam kogoś z podobnym problemem ale w trakcie "leczenia".
Chciałabym się dowiedzieć czy Wam takie spotkania ze specjalista pomogły... czy braliscie jakieś leki... jak ogolnie wyglada takie leczenie...
Kontakt do mnie :
18katrinka@wp.pl
Szukam kogoś z podobnym problemem ale w trakcie "leczenia".
Chciałabym się dowiedzieć czy Wam takie spotkania ze specjalista pomogły... czy braliscie jakieś leki... jak ogolnie wyglada takie leczenie...
Kontakt do mnie :
18katrinka@wp.pl
Wiesz.. ja już kiedyś byłam u psychologa... ale po tym jak w trakcie kiedy opowiadałam mu o swoich problemach co chwile zerkal na zegarek i mnie poganial... to byla pierwsza i ostatnia moja wizyta.
Teraz kiedy już sobie nie radze... nie mam wyjscia i muszę iść do specjalisty. Może tym razem będzie lepiej...
Teraz kiedy już sobie nie radze... nie mam wyjscia i muszę iść do specjalisty. Może tym razem będzie lepiej...
Zerknij sobie na praktyki stosowane w warszawskiej klinice Psychomedic. Znajoma jeździ tam z synkiem, w celu zdiagnozowania autyzmu i wdrożenia właściwego leczenia. Tam specjaliści stawiają na dobro pacjenta, nawet małego wykorzystując wszelkie najnowsze osiągnięcia medycyny i psychoterapii. W razie potrzeby kierują dalej na konsultacje, badania itd. Na psychomedic.pl są szczegóły i opis każdego specjalisty.