Widok
Szukam seksuologa
Czy znajdę w Gdańsku jakiegoś seksuologa lub urologa do którego można pójść na wizytę? Chodzi o to, że jako osoba po 50 r. ż. miewam coraz częściej dni słabości seksualnej. W sensie nie osiągam takiej erekcji jak kiedyś - co jest dla mnie - i nie tylko dla mnie - frustrującą sytuacja.
Będę wdzięczny za informacje w tej sprawie.
Będę wdzięczny za informacje w tej sprawie.
Nie wiem jednak czy od razu jest potrzeba wybierania się do lekarza. Większość mężczyzn na pewnym etapie swojego życia ma takie problemy . Nie tylko Ty.Tak więc proponowałbym:
zrobić sobie badania hormonalne
zdrowiej się odżywiać
uprwiać sport
oraz włączyć suplementację ( sam obecnie przyjmuję tabletki Cum on i bardzo mi pomogły).
zrobić sobie badania hormonalne
zdrowiej się odżywiać
uprwiać sport
oraz włączyć suplementację ( sam obecnie przyjmuję tabletki Cum on i bardzo mi pomogły).
Efekty były po jakimś tygodniu .Nie były jakieś tam duże ale były. Ostateczny efekt brania tego środka widzisz dopiero po miesiącu. No i trzeba pamiętać o tym aby brać regularnie. Bo jak ktoś bierze w kratkę to niech nie dziwi się, ze efektów jest brak. Zresztą co ja będę się tutaj rozpisywał. Na każdego to inaczej działa tak więc najlepiej jeśli samodzielnie sobie środek przetestujesz i zobaczysz czy Ci pasuje czy nie.