Widok
Nie wiem czy w wypożyczalni jest jakoś strasznie drogo. Na trojmiasto.pl znajdziesz forda Galaxy lub volkswagena T4 za 150zł/doba. Drożej o 20-30 zł/doba masz większe i lepsze auta.
Jeśli nie masz co najmniej 25 lat i karty kredytowej, to rzeczywiście - w wypożyczalni możesz mieć problem z wynajmem samochodu. Dlatego radzę tobie pojechać dwoma swoimi samochodami a nie bawić się w wynajem.
Jeśli nie masz co najmniej 25 lat i karty kredytowej, to rzeczywiście - w wypożyczalni możesz mieć problem z wynajmem samochodu. Dlatego radzę tobie pojechać dwoma swoimi samochodami a nie bawić się w wynajem.
w wypozyczalni jest drogo z jakiegos powodu...
moze takiego, ze auto ma ubezpieczenie AC
moze dlatego, ze musi miec odpowiedni stan techniczny
moze dlatego, ze masz na usluge fakture i reklamacje
moze dlatego, ze w ewentualnym sporze z przedsiebiorca, Ty jako konsument jests uprywilejowany troche
a wypozyczajacy prywatnie poniesie wieksze ryzyko niz wypozyczalnia, wiec dlaczego ma dostac mniej?
poza tym planujesz daleka podroz... powodzenia jak auto nawali
moze takiego, ze auto ma ubezpieczenie AC
moze dlatego, ze musi miec odpowiedni stan techniczny
moze dlatego, ze masz na usluge fakture i reklamacje
moze dlatego, ze w ewentualnym sporze z przedsiebiorca, Ty jako konsument jests uprywilejowany troche
a wypozyczajacy prywatnie poniesie wieksze ryzyko niz wypozyczalnia, wiec dlaczego ma dostac mniej?
poza tym planujesz daleka podroz... powodzenia jak auto nawali
Może takiego że firma zatrudnia człowieka
Może takiego że płaci kosmiczne podatki, ZUSy,
Może takiego że chce się dorobić chochlą, a nie łyżeczką
Może takiego że płaci raty za nowe auto ( ja aż nówki nie potrzebuję)
Może 100 innych powodów...
Dlatego zapytałem o tańsze wypożyczenie. :-))
I dość dokładnie sprecyzowałem typ oczekiwanego auta.
A w wypożyczalniach takich nie widać...
p.s. Proszę...nie kracz. :-))
Może takiego że płaci kosmiczne podatki, ZUSy,
Może takiego że chce się dorobić chochlą, a nie łyżeczką
Może takiego że płaci raty za nowe auto ( ja aż nówki nie potrzebuję)
Może 100 innych powodów...
Dlatego zapytałem o tańsze wypożyczenie. :-))
I dość dokładnie sprecyzowałem typ oczekiwanego auta.
A w wypożyczalniach takich nie widać...
p.s. Proszę...nie kracz. :-))
Dzięki za podpowiedzi (te o rowerze też :-) ) Przejrzałem teraz wszystkie oferty na naszym Portalu.. Jest tego...Ale auta o jakim myślę nie znalazłem.Szukam auta w tym stylu:
http://www.carscompany.pl/Mercedes_Sprinter_313_CDi__MAX_9-_osobowy,1,pr,398,j,1.html
Czyli bus ze sporym bagażnikiem.
Opcja dwóch aut...No można,ale jednak paliwo wyjdzie więcej,a w dodatku cała paczka w jednej kabinie, to fajna sprawa :-)
http://www.carscompany.pl/Mercedes_Sprinter_313_CDi__MAX_9-_osobowy,1,pr,398,j,1.html
Czyli bus ze sporym bagażnikiem.
Opcja dwóch aut...No można,ale jednak paliwo wyjdzie więcej,a w dodatku cała paczka w jednej kabinie, to fajna sprawa :-)
Łapcie namiar na pewniaków - http://www.dar-trans.pl/
To było transport z Warszawy z powrotem, na dobrych warunkach, solidnym autem, z kierowcą.
Akurat solidność w przypadku tego typu usług ma kluczowe znaczenie i tego właśnie radzę pilnować.
To było transport z Warszawy z powrotem, na dobrych warunkach, solidnym autem, z kierowcą.
Akurat solidność w przypadku tego typu usług ma kluczowe znaczenie i tego właśnie radzę pilnować.