Widok

Szukam w sierpniu busa do wynajęcia.

Minimum 7 osób (max B) ze sporym bagażnikiem. Wyjazd urlopowy,10 dni. Coś w stylu sprinter max, podobny...Oczywiście poniżej cen wypożyczalni :-))
Atego815@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlaczego ponizej ceny wypozyczalni?

pewnie jeszcze bez kaucji i odp za ewent szkody
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wybacz, ale nie wiem co Ci odpowiedzieć...Myślę że to oczywiste, dlaczego szukam taniej. Bo w wypożyczalni jest strasznie drogo! Prowadzisz wypożyczalnie że tak dziwnie pytasz??
kombinuj dalej, pojedziesz rowerem
Innowacje zamiast imitacji
www.systemysolarne.co
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem czy w wypożyczalni jest jakoś strasznie drogo. Na trojmiasto.pl znajdziesz forda Galaxy lub volkswagena T4 za 150zł/doba. Drożej o 20-30 zł/doba masz większe i lepsze auta.

Jeśli nie masz co najmniej 25 lat i karty kredytowej, to rzeczywiście - w wypożyczalni możesz mieć problem z wynajmem samochodu. Dlatego radzę tobie pojechać dwoma swoimi samochodami a nie bawić się w wynajem.
w wypozyczalni jest drogo z jakiegos powodu...

moze takiego, ze auto ma ubezpieczenie AC
moze dlatego, ze musi miec odpowiedni stan techniczny
moze dlatego, ze masz na usluge fakture i reklamacje
moze dlatego, ze w ewentualnym sporze z przedsiebiorca, Ty jako konsument jests uprywilejowany troche

a wypozyczajacy prywatnie poniesie wieksze ryzyko niz wypozyczalnia, wiec dlaczego ma dostac mniej?

poza tym planujesz daleka podroz... powodzenia jak auto nawali
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może takiego że firma zatrudnia człowieka
Może takiego że płaci kosmiczne podatki, ZUSy,
Może takiego że chce się dorobić chochlą, a nie łyżeczką
Może takiego że płaci raty za nowe auto ( ja aż nówki nie potrzebuję)
Może 100 innych powodów...
Dlatego zapytałem o tańsze wypożyczenie. :-))
I dość dokładnie sprecyzowałem typ oczekiwanego auta.
A w wypożyczalniach takich nie widać...
p.s. Proszę...nie kracz. :-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki za podpowiedzi (te o rowerze też :-) ) Przejrzałem teraz wszystkie oferty na naszym Portalu.. Jest tego...Ale auta o jakim myślę nie znalazłem.Szukam auta w tym stylu:

http://www.carscompany.pl/Mercedes_Sprinter_313_CDi__MAX_9-_osobowy,1,pr,398,j,1.html

Czyli bus ze sporym bagażnikiem.
Opcja dwóch aut...No można,ale jednak paliwo wyjdzie więcej,a w dodatku cała paczka w jednej kabinie, to fajna sprawa :-)
Jeśli tylko ma dowieźć - może warto się zastanowić nad usługą przewozu osób. Możliwe, że wyjdzie taniej niż wynajem na 10 dni.
Może napisz, ile jesteś w stanie zapłacić?
myślę że tak koło stówki. Oczywiście kaucja, i pełna procedura.
za 100zł w sezonie to sobie mozesz opla astre wypozyczyc a nie busa. Pomysl chłopie jak ktos nawet prywatnie moze dac Ci takie auto za 100zl jak dzienny zysk pracujac np. w kurierce jest o wiele wiekszy. a gdzie koszty utzrymania ?! Muszisz sie liczyc z kosztami co najmniej 200zl i to za vw T4...

Łapcie namiar na pewniaków - http://www.dar-trans.pl/
To było transport z Warszawy z powrotem, na dobrych warunkach, solidnym autem, z kierowcą.
Akurat solidność w przypadku tego typu usług ma kluczowe znaczenie i tego właśnie radzę pilnować.

Z Warszawy do trójmiasta i z powrotem w siedem lat ?! może kółek nie miał przykręconych ? to był transport w opcji z wyżywieniem , bo przy tak długiej podróży ma to dość istotne znaczenie.

wdr bo to podroz w kolko byla...
startowali z warszawy przez moskwe- pekin -ocean - itd ,a wracali przez nowy york, lizbona paryz ,berlin i no gdansk ...

Inne tematy z forum Motoryzacja

Warsztat Suzuki? (4 odpowiedzi)

Znacie może niezależny warsztat specjalizujący się w samochodach Suzuki?

Przejazd na Lotnisko (4 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuje sprawdzonego przejazdu z pruszcza gdański na lotnisko rębiechowo, żeby ze mnie...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

do góry