Widok

Szukam zapomnianych, ciekawych miejsc na sesję fotograficzną

Cześć!
Potrzebuję twojej pomocy w znalezieniu ciekawych miejsc na sesje fotograficzne.

Interesują mnie niecodzienne miejsca takie jak ruiny, opuszczone budynki, stare zdezelowane hale, mosty, tunele, itp. Każde miejsce z charakterem.

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje.

Pozdrawiam serdecznie,
Paweł Niewiadomski, http://iso50.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo ciekawe, urocze miejsce moim zdaniem to tzw Zatoka Kutrów na Rudnikach przy ul. Sztutowskiej. Wraki przecudnej urody:-)
http://www.turystykaalkoholowa.pl/index.php?sideMenu=menu_foto&content=foto/kutry/kutry.php
Coś nie działa. Musisz wejść w dział Foto a potem w Cmentarzysko kutrów.
Dziękuję za informacje. A gdzie to dokładnie jest, nie mogę znaleźć tego na mapie?
Nazwy "Zatoka Kutrów" nie znajdziesz ale znajdziesz ulicę Sztutowską, która prowadzi do bocznej bramy rafinerii. Po lewej mijasz klub żeglarski, zacumowaną przedwojenną barkę mieszkalną, przejeżdżasz przez mostek, mijasz jakieś zakłady. Za zakładami przy ulicy leżą dwie łodzie, jedna mniejsza drewniana, druga większa betonowa, a w głębi nad samą Wisłą jest dom. Wraki kutrów znajdują się w zatoczce między zakładem a domem. Dojść można jedynie przez podwórko owego domu, po prostu trzeba poprosić właścicieli.
Bardzo dziękuję za wytłumaczenie! Wygląda na fantastyczne miejsce!

Pozdrawiam serdecznie.
A co to za Rudniki, gdzie one są położone ?
Rudniki to polska dzielnica Ułan Bator.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

do góry