Widok

Szukam znajomych z Gdańska

Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mieszkam wraz z moją zoną w Norwegii
Dość często przylatujemy lub przyjeżdżamy do Gdańska a to na zakupach a to dla odskoczni od codziennego życia Dlatego szukamy znajomych z Gdańska żeby się spotkac porozmawiać wyjść do pabu baru itp
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak podacie swój wiek, łatwiej będzie znaleźć grupę docelową :)
Przepraszam ze nie napisałem mamy po 36 lat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ nie ma za co :)
Teraz zapewne będzie łatwiej :)
Czy szukacie do znajomości tylko małżeństw , czy nie ma to większego znaczenia ?
Nie napisali, więc chyba każdy się kwalifikuje. Nawet ja ;)
Vi , ja zapytałam , bo jakby nie patrzeć , ja także będę nowa :) Pytam z ciekawości , żeby wiedzieć , czym się ludzie kierują :)
Kto sie nadaje i Czym sie kierujemy??
Czy pary?? W parach zawsze jest milej bo kobiety maja swoje tematy mezczyzni swoje wiec chyba bedzie lepiej jak poznamy jednak pare Malzenstwo to jest kazdego indywidualna sprawa
Moze napisze innaczej czego nie chcemy i nie szukamy
Nie szukamy nikogo do sexu Roznie ktos sobie moze pomyslec po co oni szukaja najomych w internecie W naszym zwiazku jest wszystko ok sex interesuje nas tylko we dwoje ja i moja zona
Nie lubimy zarozumialstwa wywyzszania sie przechwalania sie kto ma co i skad i za ile to nas nie interesuje Jestesmy normalnymi skromnymi ludzmi pozytywnie zakreconymi Moje hobby to motocykle podrozowanie krotkofalarstwo i takie tam rozne ciekawostki Moja zonka jezt osoba spokojna niezwykle mila i niewiem co o niej jeszcze napisac wiem tylko tyle ze ja bardzo kocham i nikomu jej nie oddam
Jezeli ktos chce sie cos wiecej dowiedziec to prosze pisac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nawet do głowy mi nie przyszło , ze szukacie kogoś w celach łóżkowych ;) Myślę sobie natomiast , że po takim dłuższym opisie teraz już łatwo będzie Wam znaleźć znajomych :) Ja w każdym razie życzę Wam samych fajnych znajomości ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
marmon kojarzy mi się z mormonem ,dziwne to ogłoszenie az takie podejrzene .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Anna:

Sądzisz, że szukają rynku zbytu dla swego wyznania? ;>

Może po prostu wspólne konto? Marek i Monika na przyklad :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
marmon to sobie o motocyklach możemy porozmawiać ;) tzn poopowiadasz mi :D i o Skandynawii :)
zapraszamy Was do kina (wątek kinowy) ciekawych ludzi tutaj mnóstwo :) przedział wiekowy zróżnicowany, ale się dogadujemy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak wlasnie nazwa konta to nasze imiona Zadnego rynku nie szukamy do zadnej sekty nie należymy
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
O patrz sadyl trafiłeś w 10 z imionami -gratulacje ,co nie zmienia faktu że dalej jestem taka nieufna temu ogłoszeniu :)

W jakim mieście mieszkacie w Norwegii ?
Znam grupę około 10 osób która pracuje i mieszka w Norwegii ,poznali się właśnie w kościele (jest tam polski kościół) ,następnie poznali się w samolocie ,następnie poznali się na lotnisku ,poznali się także w miasteczku Norweskim i tak powstała grupa która spotyka się właśnie w Gdańsku .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mieszkamy 750 km na północ od Oslo 1200km od Treleborga Kościoły polskie są w Norwegii coraz modniejsza Co do poznawania polaków za granicą to myślałem całe życie ze to mit jednak powiedzenie Polak Polakowi na obczyźnie wilkiem jest prawdą Jezeli ktos chce mnie i moją zonke zobaczyc chociaz nie wiem czy to cos zmieni zapraszam do odwiedzenia naszej stronki http://www.mlimp.pinger.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ładne widoki...
parka też ładna:)

no własnie czemu na obczyznie tak jest z tymi Polonusami?
powinno byc przeciez odwrotnie

pozdówka:)
Piękne zdjęcia,widoki zapierają dech w piersiach;)miło wyglądacie,pozdrówka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witamy w Trójmieście niech Was porwie w wir nowych forumowych i nie tylko znajomości .
Polacy czy inna narodowość ma to samo na obczyżnie staje się wilkiem mocno kąsającym nic na to nie poradzimy .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mieszkamy tu juz kilka lat można zauważyć że Rosjanie Litwini Niemcy Cyganie Ukraińcy trzymają się razem a Polak polaka jak by mógł to by utopił w łyżce wody
Zdjęcia jak zdjęcia normalne, widoki to codzienność porostu żyje się inaczej niż w Polsce i o niebo lepiej
to prawda, inne narodowości się jednają, a my - sobie wzajemnie zazdrościmy :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Towarzyskie

"SWITEZIANKA" in English :) (14 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

forum zablonkowe na trojmiasto pl (6 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

Pielęgniarki w szpitalu na Zaspie (33 odpowiedzi)

Czy ktoś kiedys miał tą wątpliwą przyjemność tam leżeć? Bo ja tak. Chodzi mi głównie o...

do góry