Widok

Szukamy pary...

Towarzyskie Chełm Temat dostępny też na forum:
... do towarzystwa ;)

Tak jak w temacie, jesteśmy młodzi, mamy 2letniego synka, lecz niestety staliśmy się 'nieatrakcyjni towarzysko' dla dotychczasowych znajomych. Dostaliśmy plakietkę 'starych, zrzędliwych rodziców', choć nie jesteśmy, ani starzy, ani tym bardziej zrzędliwi ;)
Szukamy kogoś z kim można pogadać, pośmiać się, pograć w bierki, pójść do kina, wyjść gdziekolwiek.
Jeśli znajdą się zainteresowani zapraszamy do kontaktu ;)

znudzona_para@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
testuj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zainteresowanych prosimy o maila, nie możemy wysłać wiadomości bez konta.

znudzona_para@wp.pl

pozdrawiamy ;)
my nie mamy dziecka,ale tez szuakmy chetnych par do wspolnego spedzania czasu:-) moze byc kino, piwko w pubie,czy wyprawa jakas..jak co to piszkaj:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej, napisz maila to się zgadamy ;)
My mamy 1,5 roczna torpede i tez chetnie sie czasem gdzies wyrwiemy ;)

Jak cos to piszcie ;)
Proszę nie karmić trola.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
dobrze działa Ci łącze w chello?
nie zapomnij nosic wiaderko z soba , masz do obrzygania cały swiat , a nieładnie rzygać wciąż po kątach jak to robisz do tej pory
paulyn muszę zostawić jakąś zagwostkę dla Was (plebsu), co to byście mogli odreagować złości. Nie zmienia to faktu, że twoja "słodka" sygnatura przyprawia mnie o mdłości, żenada.
Zapoznaj się ze słownikiem języka polskiego -
http://www.sjp.pl/co/chaos
ALEEE zapomniałam, kończą się ferie, będziesz miał okazję się podszkolić z ortografii na lekcjach języka polskiego...
Nadal stwierdzam, ze "bezszelestny" nie pasuje, proponuje zmienić nick na "bezczelny", przynajmniej będzie wiadomo, o co chodzi, będzie to bardziej pasowało do przyjętej wersji imidżu, jeśli podchodzi to pod Twój "image" na forum

ps. chyba, ze nie mam racji ! Czy mam?

;P
Chciałam powiedzieć, że "bezszelestny ninja" powinien być:

"bezczelnym ninją" !

Lepiej będzie pasowało!

;P
idelanie potrafię stworzyć haos, na co mamy tu wyżej dowód. Trudno, wasz żenujący wątek nie potrafił znieść próby haosu. Marne wypociny na temat grania w bierki, żenada.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
na ludzi z kompleksami pokroju Pana 'bezczelnego' nie ma rady.
psują, bo sami nie potrafią stworzyć.
żenada- wątek miał być miły , towarzyski, przyjacielski. wpadł tu " jeden aspołeczny" ( nie identyfikować z Antym ) i zrobiło się nieprzyjaźnie :( a wręcz wrogo. szkoda...
szkoda, że sam nie wymysliłeś tego tekstu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W realu nie, ale w Tesco się zdarza.
ale to wszystko dziwnie brzmi...weszłam tu tylko na chwile..i sie zadziwiłam....co w tym złego ze ktos szuka towarzystwa, osób z którymi mogliby porozmawiac na wspolne tematy...nie tylko o rodzinie czy dzieciach! dlaczego ich krytykowac w taki sposób?? jedni wybierają wspolne gotowanie, rodzinny spacer, gre w bierki (jeszcze są tacy co potrafią w to grac!) inni może wolą gry cyfrowe, wspólny sport czy lekcje tanca...co za róznica?! ważne aby spedzac wspólnie czas! fajnie ze znalazła się taka otwarta para. Ludzie wybierają rózne formy poznawania i nie zawsze w realu jest tak łatwo znaleźć bratnie dusze, doskonale wiec rozumiem..mimo, ze ja jestem teraz po drugiej stronie barykady..hmm..nie jestem sparowana..:)..ale uważam, ze kazdy sposób jest dobry na poznawanie nowych ludzi wiec gratuluję odwagi i zycze powodzenia ....łatwo jest krytykować i oceniać innych...ciekawe czy takie osoby jak " bezczelny" z podobnym szyderstwem na ustach poszukują nowych przyjaciół w realu. Pozdrawiam
Jak ktoś się ma czym chwalić, to się chwali.
I zauważ, że bardzo ładnie opisałeś właśnie swoje zachowanie.
Nie, jeszcze nie. Tobie za to jak widać zainstalowali idiotyczny pasek "CHWALENIA SIĘ DZIECKIEM", na prawdę nie widzisz jakie to idiotyczne, sztuczne i pozoranckie? masakra.