Nie polecam napraw blachcarsko-lakierniczych.
Po naprawie moje auto było "kolorowe" (źle dobrany lakier), pozostawiona biała szpachla w różnych zakamarkach na lakierze. Musiałem czekać na poprawkę która niewiele wniosła. Naprawa z OC sprawcy i całe szczęście bo bym im chyba nie zapłacił gdybym miał pokryć z własnej kieszeni wygórowaną kwotę. Auto zastępcze - beznadziejne. Rozklekotany Fiat panda który się zresztą popsuł na autostradzie. Przez to straciłem całe popołudnie i pieniądze bo jechałem do klienta, a szefostwo nie wpadło na pomysł że wypadałoby to jakoś zrekompensować. Uwaga też na "domalowanie czegoś tanio, przy okazji" Podczas płacenia okazało się że tanio to znaczy bez faktury i bez możliwości udokumentowania naprawy czyli też bez możliwości zapłaty kartą. Trzebabyło jeździć po mieście i szukać bankomatu. Oczywiście mogłem dostać fakturę ale musiałbym dopłacić 22% o czym wcześniej nie wiedziałem bo bym się nie zgodził na taką naprawę.
Szczęście że oddałem do naprawy ten gorszy samochód który i tak sprzedaję. Gdyby tak mi naprawili droższe auto - to bym im nie odpuścił tak łatwo. Zdecydowanie odradzam. Nie wróżę im sukcesu jeśli tak naprawiają auta