Widok
Szybko, profesjonalnie, z dbałością o detale
Z firmą Estatic współpracowałam zarówno w związku ze sprzedażą starego mieszkania, jak i kupnem nowego na wyłączność. Na stare już po paru dniach znalazł się chętny, a ostatecznie zostało sprzedane zaledwie po kilku tygodniach. Pan Łukasz zadbał o całościową obsługę transakcji i wszystkie działania z nią związane. Dodatkowo zawsze chętnie odpowiadał na moje liczne pytania i rozwiewał wątpliwości. Zdecydowanie nie spodziewałam się, że potrwa to tak szybko i zostanie załatwione zupełnie bezproblemowo. Przy poszukiwaniu i kupnie nowego mieszkania współpracowałam zarówno z Panem Łukaszem, jak i z Panią Martą, którzy dołożyli wszelkich starań, aby znaleźć odpowiednio dopasowaną ofertę i negocjować cenę, która by mnie usatysfakcjonowała. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy i cieszę się, że ją znalazłam i miałam przyjemność z nią współpracować, co na pewno bardzo ułatwiło mi też różne formalności i zmianimalizowało stres. Bardzo polecam wszystkim poszukującym profesjonalnej, miłej i kompleksowej obsługi.
Moja ocena
obsługa: 6
oferta: 6
pomoc merytoryczna: 6
prowizje i opłaty: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6