Widok

Szymon Gdaniec

Jeżeli traficie na tego egzaminatora to współczucia. Strasznie gburowaty, chamski, z zachowania taki damski bokser, inni egzaminatorzy raczej mili kulturalni wprowadzający miłą atmosferę, a ten " pan " jest tam chyba celowo do zarobkowania pord-u. Zresztą wystarczy poczytać opinie o pozostałych egzaminatorach- są raczej ok, a na tego uważajcie. To taki zastępca " szeryfa ", który egzaminował gdy jeszcze ośrodek był na węglowej.
Moja ocena
obsługa: 5

pomoc merytoryczna: 5

czas oczekiwania: 5

ocena ogólna: 5

5.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo niemiły, wprowadza nerwową atmosfere. Głupie teksty typu " Haloo, gościu co Ty robisz ?!! " Nie odpowiada na " Dzieńdobry" Oblałem, gdyż nie upewniłem się patrząc przez szybę zmieniajac pas ruchu. Na arkuszu nabazgrał jak kura pazurem. Ewidentnie jest zadowolony gdy kogos obleje.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziś oblałam u tego Pana. Może nie jest on egzaminatorem który stara się zmniejszyć stres u zdającego ale z całą pewnością tego stresu nie dokłada. Był to mój kolejny egzamin, byłam strasznie roztrzepana a Pan Szymon nie stracił mimo to do mnie cierpliwości (szczerze jeździłam gorzej niż podczas nauki jazdy). Zgadzam się, że mimo potknięć na drodze należy zachować skupienie i zimną krew. Może gdybym używała mózgu to wynik byłby pozytywny, ale niestety..... czeka mnie powtórka z rozrywki....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Też u niego zdawałam na początku 2014 roku (to był drugi mój egzamin praktyczny - pierwszy u innego egzaminatora nie zdany, przekroczyłam przepisy) Pan Gdaniec jest niesympatyczny, ale... gdy widzi że ktoś umie jeździć i mimo potknięć, nadal zachowuje zimną krew, potrafi przyznać się do błędu i nie ściemnia w żywe oczy, uszanuje to. Właśnie u niego zdałam II egzamin.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja miałam dzisiaj egzamin z tym Panem i nie moge na niego naprawdę narzekać. Byłam rozkojarzona a on podpowiadal mi ze należy zmienić bieg, włączył mi tylne wycieraczki (nie wiedziałam jak to zrobić a padał deszcz ), na małe potknięcia nie zwracał uwagi. To prawda nie jest zbyt milusi ale taka jego praca, ja bym chciała na następnym egzaminie na niego trafić. Otrafi pocieszyć i poprawił mi samoocenę co do mojej jazdy, q nie zdałam tylko i wyłącznie z własnej winy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale pitolicie, młode siksy, oczekujecie, że każdy będzie piszczał z zachwytu na wasz widok, Pan Szymon jest normalnym egzaminatorem, też u niego oblałam, ale z własnej winy, może i w czasie egzaminu nie jest zbyt rozmowny (i tak powinno być przecież), ale potem miło mnie zaskoczył. Bardzo miły człowiek, mam nadzieję, że trafię na niego jeszcze raz :). Pozdrawiam p. Szymona :))
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Pewnie na małych kategoriach (kat.B) jezdzicie... Napiszcie pare skarg na niego to sie uspokoi, wszyscy gadaja a nic z tym nie potrafia zrobic. Na wyzsze kategorie tez był ciety, o byle stolec sie czepial, ale dostal pare skarg to sie uspokoil. Ja niedawno zdawalem u niego na samochod ciezarowy i wynik pozytywny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też dzisiaj oblałam u niego . On tam naprawdę jest za kare!
Wgl ze mna nie rozmawial tylko pokazywal palcami.. robot.
Wredny i chamski. Jak się przedstawił to juz wiedzialam, że obleje..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ gadacie głupoty, egzaminator nie ma być waszym przyjacielem. Ma być obiektywny i trzymać dystans i taki Pan Szymon jest. Wiadomo że zawsze fajniej jak egzaminator sie uśmiecha to i otuchy troche dodaje, ale w zasadzie na drodze mamy być skupieni a nie rozluźnieni. Uważam ze to bardzo dobry egzaminator, nie "czepia" sie błahostek i drobnych potknięć. Tylko przy poważnych błędach zapisuje w protokole. Bardzo pozytywnie oceniam tego Pana. Dziękuję i pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
Jak wygląda?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo niemiły, na boku przez okno słyszałam jak mówi "Ja pitole jeszcze 5 kursantów i do domu". Nie pozwolił mi drugi raz zaparkować. Jak w komentarzach wyżej - strasznie chamski, jakby pracował tam za karę. Również współczuję każdemu kto na niego trafi
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
I ja miałam okazję oblać dziś u tego pana :(
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się całkowicie. Mruk i pospieszacz, nie rozumie że ludzie się denerwują. Okropny człowiek.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry