Widok

T. Deker - kto wie jak tam się pracuje?

kto wie jak się pracuje w cukierni T.Deker ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z obserwacji jako kilkukrotny klient (punkt w CH Familia k. stacji Przymorze SKM): kiepska organizacja, nawet na drobne zamówienia trzeba czekać ok. kwadransa (zbyt mała ilość personelu może ??); obsługują na kasie os. będące na szkoleniu; kierowniczka krzyczy przy kliencie na ekspedientki co jest karygodnym błędem i skutecznie zniechęca do oczekiwania na zamówienie; ekspedientki non-stop się zmieniają (wina chyba managera / kierowniczki ww. punktu, którą należałoby może zwolnić lub zdegradować). To tyle z obserwacji konsumenta. Być może innych pkt. jest inaczej - mam taką nadzieję. Może moja opinia pomoże w podęciu decyzji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj tak, kierowniczka w punkcie T.Deker w centrum familia jest straszna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
rotacja ludźmi non stop. nawet jak chcesz jak najlepiej dla cukierni i jesteś najlepszym pracownikiem to następnego dnia mogą Cię wyrzucić z byle powodu. krętactwo, cwaniactwo, ceny jak z kosmosu no i przede wszystkim sam Deker to zadufany w sobie furiat, któremu wszyscy wmawiają że jest wspaniały bo inaczej wylecieliby na bruk. odradzam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry