Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam wątek zamknięty Polecam zwlaszcza ciezarnym. Swietny lekarz, kompetentny, cierpliwy,...
~M
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 lipca 2013

Polecam! wątek zamknięty Polecam Pana Doktora wszywstkim potencjalnym pacjentkom! Bardzo miły, ciepły...
~BK
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2007

polecam ! wątek zamknięty Konkretny lekarz, miałam przyjemność poznać w szpitalu tego własnie Pana...
~a, starogard
-

dodano: 5 kwietnia 2010

gorąco polecam! wątek zamknięty Wizyta w gabinecie doktora Tomasza Konefki sprawia, że kobieta czuje się...
~Maria
-

dodano: 8 lutego 2010

Polecam wątek zamknięty Profesjonalne podejście do pacjenta, dobrze wyposażony gabinet, na wyniki...
~Olcia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 lipca 2009

polecam zdecydowanie wątek zamknięty Polecam innym kobietom usługi doktora Konefki. Profesjonalny, miły, uprzejmy,...
~macy
-

dodano: 17 kwietnia 2009

kuk - opinia wątek zamknięty Ten lekarz jest najlepszym lekarzem u jakiego byłam, jest doskonałym...
~kuk
-

dodano: 27 marca 2009

ŚWIETNY SPECJALISTA wątek zamknięty BARDZO ZAWODOWO PODCHODZI DO PACJENTKI , SPOKOJNIE TŁUMACZY JAKIE BADANIE W...
~MONIKA BARANOWSKA
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 13 października 2008

Polecam wątek zamknięty Ja również uważam,że doktor T.Konefka to naprawdę świetny lekarz! Pozdrawiam!...
~Marta
-

dodano: 21 września 2008

Polecam wątek zamknięty Mogę tylko potwierdzić wcześniejsze, oczywiście pozytywne opinie. Ta...
~Ela
-

dodano: 10 maja 2008

do Pani Delka wątek zamknięty Ma Pani być prawo niezadowolona z mojej obsługii, ale ja mam prawo...
~tkonefka
-

dodano: 12 kwietnia 2008

odradzam wątek zamknięty Zdecydowałam się na wizytę u doktora Konefki gdyż liczyłam na to, że po...
~delka
-

dodano: 4 kwietnia 2008

polecam polecam polecam wątek zamknięty Pan Doktor jest świetnym, doświadczonym specjalistą. A najważniejsze:...
~Mamuśka
-

dodano: 27 lutego 2008

Na 5+ wątek zamknięty Rewelacyjny lekarz!
~**
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 22 czerwca 2007

Achaja - opinia wątek zamknięty Pan Doktor jest rzeczywiście bardzo miły. Poświęca pacjentce tyle czasu ile...
~Achaja
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry