Widok

T-Mobile jakość dramat

Witajcie
Mieszkam na Rubinowej i mam sieć TMobile, czy inni posiadacze telefonów w tej sieci mają takie problemu z połączeniami? O rozmowach w domu mozna zapomnieć, albo nerwowo wykończyć, jakość zerowa, zasięg 1-2kreski, a niby nadajnik na Tuchomskiej...
Jak z innymi operatorami w tej okolicy? Musze zmienić operatora
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mieszkam na gozdzikowj i mam tel w t mobile i zasiek mam pelny w lte i jest wszytko ok nawet net chodzi lepiej niz w cyfrowym polsacie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To moze po tamtej stronie jest zasieg, ale od ul Tuchomskiej, juz prawie na końcu Banina nie ma wcale zasiegu, bynajmniej u mnie
Ja mam w Play, też jestem z Rubinowej i bardzo nie narzekam. W pokoju od zachodu faktycznie ciężko z zasięgiem, ale w reszcie domu raczej okej. Inni domownicy mają TMobile i Orange i tragedii nie ma. Normalnie można rozmawiać, korzystać z internetu mobilnego itp :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Pszennej t-mobile dramat przerywa połączenia,jakość rozmów tragiczna,internet co chwila zrywa. Pozostali domownicy w play i bez problemu. Niestety muszę poczekać do końca umowy :-(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mieszkam na ulicy Kardamonowej i nie mam żadnego problemu z zasięgami a mam internet i Telefon od T-mobile.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kryska, skoro piszesz, że bynajmniej u Ciebie, to po co się martwisz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na Tuchomskiej jest mikroBTS, więc nie ma szansy, żebyś był(a) w jego zasięgu.
W pobliżu Algidy miała powstać nowa wieża, ale już z 10 lat toczą się spory sądowe. Gdy ostatnio w końcu dostali prawomocne pozwolenie na budowę, to sąsiedzi powitali ekipę budowlaną widłami i w związku z tym na razie lepiej nie będzie
okolice lipowej/kolejowej - dramat - w domu pokazuje 1-2 kreski a nei da sie dodzwonic i urywa polaczenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mialo byc tak pieknie. wywiady mialy byc...a jest wiocha bez drog, bloto albo piach, glosni sasiedzi i poczta..... jest jeszcze woda lecaca drobna stróżka, w sam raz na raz.
Dzwoniłam do Tmobile. Znają problem zasięgu w Baninie. Facet mówi. żeby pisać reklamacje to być może coś z tym zrobią, jak otrzymają więcej zgłoszeń. Mają maszt Orange w Barniewicach, ale sygnał Tmobile jest tam wygaszony, piszmy, może go włączą i się poprawi sygnał po stronie Tuchomskiej. Potwierdził, jak ktoś wspomniał powyżej, na Tuchomskiej jest tylko mała antena dookólna i ma słabą moc :/
Krycha, pisz na berdyczów. ale działaj, jestesmy z tobą. Rodacy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo nie zna znaczenia słowa bynajmniej i myli z przynajmniej ? ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A koło Wrońskiego postawili maszt - tam nie ma siec komórkowych? To raptem 2-3km, więc nie powinno być dużej straty sygnału.
tam jest chyba maszt plusa
Na Saturna słabo, rozmwiać przez tel mogę tylko w kuchni albo na górze.. Interent to zależy
ech, liczyłem, ze wszyscy z niego skorzystają.
Ludzie narzekacie na zasięg a jak przyjdzie do postawienia wieży to się wszyscy burzą i robią problemy. Gdyby nie protesty mieszkańców już dawno mielibyśmy super zasięg. Ale macie jak chcecie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam się z przedmowca.widły idą w ruch jak ma coś powstać w baninie ale potem dzięki temu ludzie są sobie sami winni :-\
bo protestuja ci ktorym zasieg i internet za bardzo nie sa potrzebne, a narzekaja ci, ktorym są potrzebne ;)
do góry