Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo średnio wątek zamknięty Malutki, dosyć brzydki lokal w bocznej uliczce. Menu krótkie, skupione na...
~Jaco
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 czerwca 2018

Przeciętnie wątek zamknięty Mały lokal, wystrój przeciętny, przebija zapach z toalety. Smak potraw -...
~KB
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2017

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Tylko polecać!! :) Przepyszne pierożki - gdzie indziej zawsze były za suche...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 lutego 2017

Przepyszne pierożki wątek zamknięty Super smaczne pierożki. Podeszły mi z wieprzowiną na ostro, z krewetkami i o...
~Błażej
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 stycznia 2017

Smacznie wątek zamknięty Zamówiliśmy pierwszy raz na próbę z dowozem. Pierożki i sałatki bardzo...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 grudnia 2016

Na poczatku bylo pysznie, a teraz jest niesmacznie. wątek zamknięty Pierozki swiezo wyciagniete z zamrazalnika, skostniale stukaja o blat zanim...
~WK
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 listopada 2016

Miejsce warte polecenia! wątek zamknięty Nasz dzielnica w końcu doczekała się knajpki z jedzeniem na wysokim poziomie...
~Ewa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 października 2016

Coś nowego wątek zamknięty Wreszcie coś nowego i nie tłustego! Byłem już 4 razy i wrócę ponownie. Polecam.
~Gdynianin
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 października 2016

Jak dla mnie bomba, zawsze coś innego na dzielnicy niż gumowa pizza i kebsy wątek zamknięty Ja od otwarcia zaszedłem już kilka razy. I jestem zadowolony. Czytałem...
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 września 2016

~m.
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 września 2016

małe porcje wątek zamknięty lokal na pierwszy rzut oka bardzo mnie zachwycił prostota. podanie pierogów...
~adi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 września 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry