Widok

TANGLE TEEZER

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny czy posiadacie szczotkę do włosów tangele teezer? I jakie są wasze opinie?
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie posidam, bo nie mam roblemu z plączącymi włosami, ale moja przyjaciółka ma i jest bardzo zadowolona :)
image
Tak, pozytywna.
image[/url]
mieszkam w uk i moje znajome maja- bardzo dobra...
podbiję bo chciałabym poczytać opinie na temat tej szczotki. wydaje mi się że kiedyś był jeszcze wątek o nich ale nie mogę go znaleźć. warto ją kupić? proszę o opinie
Ja mam szczotke od grudnia. Jestem bardzo zadowolona bo mogę bez obaw czesać włosy nawet na mokro. Nie szarpie i nie wyrywa, włosy się po niej nie elektryzują i fajnie masuje głowę. Nie mam porównania z innymi tego typu szczotkami ale moim zdaniem warta zakupu. Jednak posada jeden minus - ciężko się czyści ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też mam już dość długo i nie wyobrażam sobie czesania inną szczotka.
Bardzo polecam szczotkę przy plączących się włosach, używam dla mojej córki i nie ma juz problemy z czesaniem.
u nas ta szczotka jest wybawieniem przy długich kręconych włosach. Niw ciągnie i nie elektryzuje ich.
dziękuję za opinie - to wiem że ją kupię ale ja bym wolała jednak z rączką i jest tylko taka
http://allegro.pl/dtangler-tangle-teezer-szczotka-do-wlosow-i3288949549.html

czy będzie ok? nawet cena mniejsza :)
czy jednak kupić z tych

http://allegro.pl/nowosc-tangle-teezer-salon-elite-wysylka-24-h-i3305256127.html

???
My mamy ta z drugiego linku, bardzo wygdnie się nią czesze.
też mam drugą i wygodnie się jej używa.
MY mamy dwie, ta z rączką jest poręczniejsza do sczesywania kucków.
dziękuję - kupię najpierw tą z rączką a jak się sprawdzić to i tą drugą może dla siebie... :)
Przeczytaj ten wątek:

http://forum.trojmiasto.pl/Szczotka-do-wlosow-Tangle-Teezer-t454415,1,51.html
Kinga właśnie ten wątek kiedyś czytałam i nie mogłam go odnaleźć - dzięki
szczotka jest ok, ale uczesać nią kucyka to się nie da u mojej córki. na początku myslałam, że pieniądze wyrzucone w błoto bo miałam wrażenie, że się ślizga po włosach zamiast je czesać. na mokro jak spróbowałam to już było lepiej. i teraz mogę powiedzieć że warta zakupu. córce rozczesuję nią włosy a później biorę starą szczotkę zwykłą do zrobienia kucyka.

i łatwo się ją czyści.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rodzice chrzestni-kiedy zapytać? (21 odpowiedzi)

Tak sobie myślę kiedy prosi się by dana osoba została rodzcem chrzestnym naszego Maluszka? Jak...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

do góry