Widok

Tani dobry stomatolog w gdyni

Czy ktoś może polecić tanio stomatologa w Gdyni moze być Rumia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi się ostatnio pojawił problem z ósemkami, jedna z nich zaczyna mnie boleć a przynajmniej tak mi się wydaje że to ósemka. I potrzebuję dobrego stomatologa, wiem że ósemki będę musiała wyrwać. Ale ja mam taki uraz do dentystów... A niektórzy to zniechęcają już od wejścia. Najlepiej było by na NFZ ale jesli ząb będzie bolał to nawet prywatnie pójdę.
Dodam że będę chciała założyć aparat i myślałam o CLEAR ALIGNER. Może też coś podpowiecie? Najpierw na pewno muszę wyleczyć zęby.
Dodam że stomatolog najlepiej też Gdynia ale Gdańsk też nie koniec świata.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry dentysta, który zresztą też tak i się nazywa ;) jest w Gdyni, więc Ci, którym po drodze do Trójmiasta niech korzystają. Gabinet stomatologiczny jest nowoczesny i zadbany. Chodzę tam z całą rodziną od kilku lat, dzieci niczego się nie boją, a to w sumie chyba najważniejsze. https://www.dentystagdynia.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zdecydowanie klinika Ars Dentana przy Rdestowej http://arsdentana.pl/ i pani doktor Kupińska. Miło, skrupulatnie, delikatnie, nawet nerwusy się odnajdą :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dobry i niedrogi w centrum miasta, super nowoczesny gabinet.Plomby amerykanskie lub japonskie w cenie jak polskie u innych. Przy każdym leczeniu konsultacja i 4 RTG, często są fajne promocje i zniżki. Polecam sprawdzić osobiście http://swedentpolska.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sprawdziłam, ten dentysta jest niezastąpiony. Tłumaczy kazdy problem szczegółowo. Pomogl mi wylizac sie z paradontozy.
Polecam dobrego stomatologa w Gdyni z centrum stomatologicznego Cadent: http://cadent.pl/ . Ja chodzę do doktora Olszewskiego, ale wiem, że inni dentyści, którzy tam przyjmują także są perfekcyjni w tym co robią. Ja długo szukałam dentysty, który zajmie się kompleksowo moim uzębieniem, zawsze trafiałam na kogoś kto nie do końca się sprawdzał. Teraz jestembardzo zadowolona.
calkowicie sie zgadzam i polecam dr Marcina Mincera.
Konkretny, tlumaczy na czym polega problem, ksztalcil sie w stanach co od razu wyczulem (spedzilem tam pol swojego zycia).
Wg mnie jest dentysta niezastapionym.

Tak, Ars Dentana, choć ja chodzę tam do doktora Miziołka, bardzo pozytywny, fajny dentysta.
Bardzo polecam klinikę Swedent. Trafiłam do doktora Mincera z polecenia, bylam w kilku miejscach, ale takiego dokladnego przeglądu jeszcze nie miałam jak u niego. Okazuje się, ze bez odpowiedniego sprzetu gołym okiem nie da sie zrobic porzadnego przegladu zębów. A czyszczenie zębów to jakby mi nowe urosły, nigdy nie mialam tak czystych zębów jak po wizycie u pani Grazyny, która jest tam higienistka dentystyczna. Przekazała mi masę informacji, musiałam przetrawić je, ale teraz wiem, ze jest to niezastąpiona osoba i uwazam, ze kazdy powinien spotkac sie z ta Pania chociaz raz w życiu. Gorąco polecam :)

Ja ostatnio korzystałam z usług dentysty w Gdyni w sobotę. Nagły ból zęba, lekarz z http://cadent.pl/ pomógł, polecam

Też Ars Dentana, rzeczywiście dobra klinika, także jeśli chodzi o bardziej skomplikowane kwestie, ja akurat robiłam tam implant i jestem zadowolona z przebiegu zabiegu jak i jego efektu :)

Pomogę Wam i doradzę, by szerokim łukiem omijać klinikę Sielską, bo doprowadzą was do szału. Bolesne i drogie leczenie a w samym gabinecie panuje niemila atmosfera wszystko przez to ze sama dr. Marta Sielska jest bardzo arogancka osoba nikt by nie chcial tak leczyc zebow.

słyszałam o złym leczeniu zębów w klinice sielskiej, ale sadzilam ze to tylko plotki jednak widze coraz wiecej osob negatywnie ich ocenia wiec moze faktycznie warto tam nie chodzic. Dzieki za informacje:)

ja w trójmieście polecę nawrocki clinic - bardzo dobrzy lekarze, świetny sprzęt. no i podejście do pacjenta jest pierwsza klasa.

Zdecydowanie odradzam dr.Krzyżanowską ze Spółdzielni, plomby wypadają co chwilę i moim zdaniem to ta kobieta nie umie leczyć

A ja polecam CM Imed. W Gdyni na Czesława Niemena 2 jak i w Rumi na Katowickiej 14. Super stomatolodzy, na chwile obecną w Gdyni jest możliwość wykonania darmowych przeglądów dla dzieci jak i dla dorosłych. Polecam

Ostatnio po długim poszukiwaniu dobrego stomatologa trafiłam do centrum stomatologiczne Bema 4 w Gdyni. Muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie czułam się tak komfortowo u dentysty a pani stomatolog oprócz dużej wiedzy i profesjonalizmu ujęła mnie ogromną życzliwością. Wszystkim polecam ten gabinet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja chodzę do NawrockiClinic na Czarnym Dworze. Polecam - dobra atmosfera, świetni fachowcy

A w Gdyni Głównej lub w Sopocie?

Tylko doktor Nawrocki z Gdańska :)
do góry