Widok

Tani dobry stomatolog w gdyni

Czy ktoś może polecić tanio stomatologa w Gdyni moze być Rumia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Ci Spóldzielnię Stomatologiczną w Gdyni na Armi Krajowej.Tanio, szybko dostepne terminy wizyt i bardzo przystępne ceny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 41
dziękuję za za szybką podpowiedż
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja nie polecam tej spółdzielni, szybko i owszem ale za rok dwa wszystko sie sypie, a najtaniej nie jest!!!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Cisowej polecam prywatny gabinet niedaleko SKM cisowa pan i pani Łepek,jestem bardzo zadowolona i nie tylko ja,polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
sorki,nie przeczytalam dokladnie,moze nie sa tani bardzo ale dobrzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Aniu Spółdzielnia Stomatologiczna na Krasickiego dr Nieć Pierwszej klasy stomatolog Po niej nic nie muszę poprawiać. Polecam gorąco.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
moze troszke daleko: granica reda/wejherowo. ale na prawde dobry stomatolog i niskie ceny. pracowala niedawno w kielnie, no ale w koncu otworzyla wlasny interes. dr marszewska. http://www.pro-dent.eu
ja ją gorąco polecam, zwlaszcza ma super podejscie do dzieci!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
w przypadku dentystow tanio i dobrze sie wyklucza,

robilam kiedys zeby w spoldzielni, ale po roku, dwoch wszystko do poprawki (kanalowe leczenia) a placilam niemalo.

zrobilam kanaly porzadnie w witawce, dental-art, trzymaja juz 5 rok i chyba bedzie dobrze :) ale za zabka trzonowego kanal placilam okolo 700zl z plomba, sama plomba chyba od 140 do 210, zero bolu, najwyzsze standardy

poszlam kiedys z oszczednosci do jakiegos prywatnego, i tam zaplacilam 90 za plombe, nacierpialam sie bo jakies pupne znieczulenie, po pol roku plomba wyleciala lol. Teraz co miecha odkladam awaryjna kase na dentyste, zeby jak robic to porzadnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z przedmówcą. Tanio zwykle nie znaczy dobrze, wręcz przeciwnie. Ja polecam Cadent na Fikakowie. Chodzę tam od dwóch lat, jeszcze żadna plomba mi nie wypadła, solidnie, fachowo i fajna atmosfera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
polecam dr Agnieszkę Bortnowską, przyjmuje w Gdyni w Przychodni Śródmieście, w budynku pogotowia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aha! i przyjmuje na NFZ:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja polecam gabinet na Obłużu, na Unruga- Gabinety dr Kijowskiej.Pracuje tam kilku lekarzy, moja ulubiona pani dr Pytel.
Gabinety ładne, czyste, ceny niezbyt wysokie, myślę,że warte polecenia.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 11
też polecam Dr Marszewską, ceny przystepne i rewelacyjna opieka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No ale chyba jest najdrożej w 3 city w tym Cadencie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
wcale nie jest tak drogo a przynajmniej masz pewność, że wszystko jest dobrze zrobione
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dr Bortnowska robiła mi co prawda tylko odkamienianie ale bardzo sympatyczna babka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
p. Dolata z ul. Świętojańskiej. Byłam u niej dopiero na jednej wizycie. Zdjęła mi kamień i zrobiła piaskowanie. Część policzyła na NFZ i zapłaciłam tylko 100 zł, a efekt super. Moja przyjaciółka chodzi do niej dłużej, bardzo ją chwali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mogłabym prosic o jakies namiary na P.Dorote,nr.tel.i bardziej dokładny adres? z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się ! Dr Marciniak bardzo dokładna !!! Polecam gabinet, przy dłuższym chodzeniu obniżają ceny :):)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry