Widok

TEATRALNY EFEKT

powiedzcie mi, który tusz do rzęs daje efekt sztucznych ,myslalam ze nie ma nic lepszego od ARMANI ale trafilam na CHANEL , czy jest cos lepszego???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
LOREAL-BEZNADZIEJA
NIE WIEM JAK MOŻECIE CHWALIĆ ARCHITECT TEN TUsz TO TOTALNA KATASTROFA PODOBNIE JAK TELESOPIC,są to tusze rzędu 50 zł chyba ,źe kupujecie w necie taniej,a są beznadziejne.We wszystko po 5zł kupowałam w gimnazjum lepsze tusze.Odrazam ,odradzam,odradzam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam maybelline the collosal volume express taki w zoltym sloiczku, znajoma mi go polecila, na poczatku nie byłam firma przekonana, bo raczej z drozszych firm uzywam, ale jak mi dała mi go sprobowac to w szkoku byłam jestem rewelacycjny i tani!!!! MOJ HIT
no wlasnie ,kurcze szkoda:( zostaje przedluzanie rzes, lecz to nie dla mnie mam zbyt wraziwe oczy:(
Wszystko zależy od waszych rzęs każdy tusz ma ten sam skład!
Jeżeli ktoś ma trzy rzęsy na krzyz to święty boże nie pomoże!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
DZIEWCZYNY TO JAK Z TYM NAJLEPSZYM TUSZEM? MACIE JAKIS CO NAPRAWDE DAJE EFEKTY?
ej, ale wkręcasz?
Oczywiscie zapytam,dziękuję
Madness is the gift, that has been given to me!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
oj widzisz, jak dorosniesz to moze sie dowiesz,albo zapytaj mamy co to sa tabletki antykoncepcyjne.
jak sie ma 10 lat to sie nie wie
nie wiem co to spozniajacy sie okres i nerwy z tego powodu, ale jak chcesz sie z tym podzielic, to zaloz osobny watek.
polecam dokladnie przestudiowac z tej samej strony ktora podalas w linku
) Imiona męskie zakończone na -e zasadniczo powinny pozostawać w formie nieodmiennej, w praktyce językowej nierzadko bywają odmieniane, mogłoby więc być na prawach pobocznego wariantu: Juana Joségo Millása.
2) Obce nazwiska i imiona zakończone na -o należy odmieniać. W pewnych wypadkach jednak formy odmienione mogą utrudniać odtworzenie formy podstawowej, np. Artura to forma dopełniacza i biernika od imion Artur i Arturo. Jest to przyczyną dość często spotykanej nieodmienności imion i nazwisk tego typu.
3) Nazwiska zakończone na -e, -o i sylabę akcentowaną mogą pozostawać nie odmienione, jeśli poprzedzimy je odmienionym imieniem wyrazem pospolitym.

Dwa jezeli juz wglebiac sie w temat odmiany to korzystamy z apostrofu. Wiec poczytaj dokladnie wszystkie info.
i żeby nie byc gołosłownym, nazwiska francusie i wloskie z zakonczone na -i poprzedzone spółgłoską odmieniaja się tak :
http://so.pwn.pl/zasady.php?id=629632
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
I nie ,nie mam okresu ale widzę ze Tobie się spozna bo trochę poddenerwowana jestes
No właśnie się odmienia...wszystkie zagraniczne nazwiska na polu języka polskiego podlegają odmianie wg. deklinacji języka polskiego jak Baraca Obamy, Anglei Merkel i Armaniego....zapraszam do Kopalińskiego
masz okres wiec nie bede wdawac sie w durne dyskusje, ale wiedz ze sie nie odmienia - Armani i Gucci i tyle, ale to bylo w podstawowce widac masz spore zaleglosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
porównania godne podziwu - dodaj ze koszula Armaniego w dupę Gucciego
A ty wiesz tyle co przeczytasz, wcinasz sie jak koszula w dupe, rany boskie kobieto wyluzuj, masz okres czy juz klimakterium?
widac jak poważnie traktujesz klientów...nic tu do śmiechu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak jestem taaaaaaka tyci tyci heheheh
cały czas szukam i tak kogos kto mzoe np sprowadza te buty- do ja
do góry