Widok
TESORO ZMIEŃ OBSŁUGĘ, BO SPADACIE CORAZ NIŻEJ!!!!!
Do Tesoro uwielbiamy chodzić ze względu na włoską atmosfere,ale już dość mamy my jak i zarówno Nasi znajomi. OBSŁUGA JEST FATALNA oprócz kelnera p.Francessco i kelnerki p.Edyty, a reszta to jakaś katastrofa, zero profesjonalizmu!!!Pani kelnerka z grzywką(nie znamy nawet jej imienia, bo powiedziała, że jak mamy coś do zarzucenia to możemy dla siebie to zachować, a jej imię to nie MÓJ BIZNES)- nie mylmy z tą 2 czarną kelnerką p. Martą czy Martyną, bo ona jeszcze się uśmiecha i w miarę ogarnia. Ale kobieta, któa jest ordynarna do klientów nie powinna tam pracować. Na prośbę z Naszej strony o przyprowadzenie szefostwa odp: NIE MA ICH I NIE BEDZIE, moge zabrać talerze, bo inni czekają! CZY TO JAKIŚ ŻART? Jak ją poprosiłam by ktoś inny Nas obsługiwał to powiedziąła, że mamy pecha bo to jej stolik. Gdy zamówiłam tiramissu to powiedziała do mnie: nie za dużo tego jedzenia?? Gdy odpowiedziałam,ze w ciazy sie nie zaluje, to odp cos pod nosem i zaczela sie smiac. Włoskich restauracji otworzyło się wiele w SOpocie i cza snajwyższy preżucić się na inną restauracje:) A Tesoro to już nie to co kiedyś, coraz gorzej. Zaczeli zamieniać składniki z włoskich na polskie, a Dania tam nie są tanie.
Moja ocena
Ristorante Tesoro
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 3
jakość potraw: 3
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.7
* maksymalna ocena 6