Widok
U mnie tłuczenie butelek odbywa się zawsze do 24:00 potem przyszli Państwo Młodzi sprzątają swoje szczęście. Pierwszy raz słyszę żeby porteaben to spotkanie z mama i przyszłą teściową, oraz jakies sprzątanie obierek:) U nas jest to tłuczenie szkła przez sasiadów, znajomych i nie tylko poczestunek i oczywiscie wódeczka a do tego przygrywa jakiś zespół lub magnetofon to prawie jak takie trzy dniowe wesele i nik nie narzeka że będzie zmęczony na drugi dzień czy że ma paznokcie zrobione.
Dziewczyny prosze was nie przesadzajcie takie wesele wymarzone przeżywa się raz w życiu a noc poprzedzającą ten wielki dzień powiedzmy sobie szczerze mało która z nas przespi spokojnie bo stresik da już o sobie znać.
Pozdrawiam trzymajcie się i co złego to nie ja nie chciałam nikogo urazić moją wypowiedzią.
Aga:)
Dziewczyny prosze was nie przesadzajcie takie wesele wymarzone przeżywa się raz w życiu a noc poprzedzającą ten wielki dzień powiedzmy sobie szczerze mało która z nas przespi spokojnie bo stresik da już o sobie znać.
Pozdrawiam trzymajcie się i co złego to nie ja nie chciałam nikogo urazić moją wypowiedzią.
Aga:)