Widok
TOMEK DZIEKUJE :)
choć w to nie wierzyłam- udało się! zdałam za drugim razem i wiem że 90% tego sukcesu zawdzięczam Tomkowi:)
na jazdach panuje super atmosfera jest bardzo swobodnie i śmiesznie.
Tomek śmiechem i żartem potrafił rozładować mój stres i często panikę w zaskakujących mnie ciągle sytuacjach na drodze :) ale oczywiście jest PROFESJONALISTĄ i zawsze wytknie każdy błąd, wytłumaczy, wspólnie przeanalizuję a następnie urządza tortury :) aż wszystko będzie dobrze wykonane. Jest niesamowicie cierpliwy i opanowany. Ok bo się rozkręcam koniec słodzenia :)
jeśli chcesz pozytywnie wspominać kurs prawo jazdy to polecam Deltę i oczywiście Tomka
ps: pozdrowionka dla Marcina, Remka i Pani Eli :) :) :)
na jazdach panuje super atmosfera jest bardzo swobodnie i śmiesznie.
Tomek śmiechem i żartem potrafił rozładować mój stres i często panikę w zaskakujących mnie ciągle sytuacjach na drodze :) ale oczywiście jest PROFESJONALISTĄ i zawsze wytknie każdy błąd, wytłumaczy, wspólnie przeanalizuję a następnie urządza tortury :) aż wszystko będzie dobrze wykonane. Jest niesamowicie cierpliwy i opanowany. Ok bo się rozkręcam koniec słodzenia :)
jeśli chcesz pozytywnie wspominać kurs prawo jazdy to polecam Deltę i oczywiście Tomka
ps: pozdrowionka dla Marcina, Remka i Pani Eli :) :) :)
Moja ocena
Delta
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: -
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6