Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nauka jazdy kurs kat. C w TOMSET Żukowo. wątek zamknięty Szybko i SKUTECZNIE !!! Szczególne podziękowania dla instruktora P.Tomka,...
~Paweł z Kaszub ;)
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 maja 2011

POLECAM . wątek zamknięty Wróciłam do prawka po 4 latach przerwy , wykupiłam dodatkowe godziny w TOMSET...
~Magdalena.W.
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 listopada 2014

POLECAM TOMSET wątek zamknięty Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Poziom nauczania na wysokim poziomie dużo...
~I.M.
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 września 2013

Polecam w 100% !!! wątek zamknięty Polecam TOMSET w 100%. Miła atmosfera, jazdy bez stresu,krzyku lecz z...
~Kasia K.. Skrzeszewo
-

dodano: 25 czerwca 2013

wspaniale wątek zamknięty Moja przygoda z prawem jazdy zaczęła sie 2 lata temu.. po kilku nie zdanych...
~A. Zarach
-

dodano: 26 stycznia 2013

TOMSET wątek zamknięty Przygotowania do egzaminu perfekcyjne nauka rewelacja wstap do tomset sam...
~JAN SZ
-

dodano: 28 grudnia 2012

Rewelacja! wątek zamknięty U Tomka zaczęłam jeździć po kilku niezdanych egzaminach i wcześniejszym...
~Ola
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 czerwca 2012

jak c i c+e to w tomsecie:) wątek zamknięty co tu duzo mowic atmosfera w porzadku;) c i c+e robiłem jeden po drugim i...
~kamil
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2012

Jak zdac to tylko z Tomset :) wątek zamknięty Jak ktos chce zdac egzamin na prawo jazdy to tylko w TOMSET mu sie to uda!...
~Magdalena K
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 września 2011

BARDZO POLECAM wątek zamknięty NAJLEPSZE ŻYCZENIA DLA PANA EGZAMINATORA!!!!! WSZYSTKIM POLECAM,TYM CO JUŻ...
MADZIA SZ
-

dodano: 3 lipca 2011

Gorąco polecam kurs prawa jazdy w TOMSET - Żukowo wątek zamknięty Polecam każdemu kto chce zdać szybko prawo jazdy. Zdałem za pierwszym razem,...
~Karol - Pępowo
-

dodano: 1 maja 2011

POLECAM wątek zamknięty Odbyłem kurs Kat C dzięki P. Tomkowi zdałem za 1 razem teorię na 100% i zaraz...
~Raphael
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 grudnia 2010

lepiej być nie mogło :)) wątek zamknięty widzę że nic się nie zmieniło :) poziom nauczania i cierpliwość na najwyższym...
~Patrycja W.
-

dodano: 20 września 2010

Najlepsza szkołs wątek zamknięty Bardzo gorąco polecam, niewiarygodnie dobry nauczyciel i szybkość kursu
~Paweł M.
-

dodano: 26 stycznia 2010

Polecam wszystkim!!! wątek zamknięty Pan Tomasz to prawdziwy instruktor, ma wszystkie potrzebne cechy - wiedzę,...
~Jarek W.
-

dodano: 26 stycznia 2010

Profesjionalizm i efektowna efektywność wątek zamknięty Godna polecenia bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Kurs na kat. C...
~Adam K
-

dodano: 13 grudnia 2009

wdzięczny za wszystko - opinia wątek zamknięty Bardzo porządna szkoła, wszystko odbywa się tak jak należy. Wykłady nie były...
~wdzięczny za wszystko
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 2 listopada 2009

TOMSET stawia na jakość!! wątek zamknięty Profesjonalizm w 100%. Wyrozumiały i cierpliwy instruktor, wkłada całe serce...
~Dorota
-

dodano: 11 maja 2009

Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Żukowie !!! wątek zamknięty Zdecydowanie polecam. Nie bede sie rozwodzil nad metodami nauczania , ale...
~Rafał K.
-

dodano: 20 kwietnia 2009

POLECAM !! wątek zamknięty Profesjonalna i miła nauka. Kurs przeprowadzony sprawnie i bardzo szybko....
~Aneta Block
-

dodano: 16 lutego 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

24

wątków

do góry