Widok

TRUCK.PL

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/aktywny-handlowiec-na-rynek-niemiecki-ogl5604712.html

wymagania:

*biegła znajomość języka niemieckiego
*prawo jazdy kat. B
*łatwość w nawiązywaniu kontaktów
*dynamizm w działaniu
*dar przekonywania do swoich racji
*doświadczenie handlowe
obowiązki:

*sprzedaż usług (wyspecjalizowana branżowo reklama internetowa i prasowa) dla firm w Niemczech i Polsce
*rozwój i utrzymywanie kontaktów biznesowych
*samodzielne delegacje służbowe do Niemiec
*raportowanie swoich dokonań
oferujemy:

*pozytywne emocje
*dobre wynagrodzenie
*rozwój i wsparcie w działaniu
*ciekawe wyzwania
*samochód do wykorzystania w celach służbowych

zapomnieli dopisać wymagamy założenia własnej działalności i płacimy 12zł/h

Ludzie nie dawajcie się tak wykorzystywać , masz być filarem firmy handlowcem na rynku niemiecki za 12zł/h to żart
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/specjalista-ds-rynku-niemieckiego-ogl7008684.html

chyba nadal nie mogą znaleść jelenia
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
A czy ktoś z was pracował w ich dziale reklamy? Ciekawa jestem jak to wygląda :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłaś na rozmowie o praktyki? Bo mają nowe ogłoszenia w internecie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie, byłam na rozmowie o pracę ;)
Pracowałam umawiając spotkania, obok mnie dziewczyna tłumaczyła ogłoszenia... dostawała jakieś śmieszne pieniądze za tekst, .. NIEWARTO!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Och, no to rzeczywiście nie bardzo :( Byłam na jednej rozmowie, druga miała być w przyszłym tygodniu, a tymczasem wczoraj dzwoni do mnie pani, że zaczynam od poniedziałku O.o Nie wiem jaki jest wymiar pracy, ani płaca, czy to umowa na zlecenie, czy coś innego... pewnie pani się coś pomyliło, ale i tak jakoś dziwnie to wyszło. Stąd też moja ciekawość co do tego miejsca ;)
Również byłam na rozmowie kwalifikacyjnej ale ja byłam tylko na 1 rozmowie. Ogólnie nie odebrałam jakiegoś złego wrażenia, wręcz przeciwnie sympatycznie było, Jest okres próbny trwa tydzień, i tak naprawdę to zweryfikuje czy ta osoba chce dalej w to się angażować czy zrezygnować, więc jest OK. Może coś się tam zmieniło, skoro tyle negatywów? hmm... Mam pytanie a ty o pracę z językiem ang?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stanowisko nazywa się "asystent ds. reklamy" i pewnie j. ang. rzeczywiście będzie istotny ;) Ciekawa jestem jak wyglądają zarobki... i czy zaczynam od poniedziałku tak jak twierdziła ta pani, bo mam jeszcze jedną ofertę pracy i nie wiem czy warto rezygnować z tej drugiej, bo przecież na rozmowie w Trucku nie zostało powiedziane nic wiążącego :(
też zaczynam od poniedziałku ale bardziej jest to praca na wakacje, może później się to zmieni. Jeżeli chodzi o zarobki, wiem jedynie, że płacą za moje stanowisko 10/h netto. Hmm.. bd trzeba wybierać tu czy tu;)
wychodzę z tego założenia jak nie spróbujesz to się nie dowiesz ;)
Co prawda, to prawda ;) W każdym razie dziękuję za informacje :D
no i jak się dalej wasza współpraca potoczyła z truckiem?
Przede wszystkim żenujące jest to, że w ogłoszeniach oferują umowę o pracę, a na rozmowie kwalifikacyjnej już zlecenie. Na moje pytanie, po jakim czasie można przejść na umowę o pracę, kobita odparła, że różnie - niektórzy po kilku miesiącach, inni wcale... Do tego niby szumnie nazwane stanowisko 'asystent działu reklamy', a tak naprawdę CALL CENTER!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
znów pojawiło się kilka ogłoszeń o poszukiwaniu osoby z francuskim. bylam u nich na rozmowie kilka miesiecy temu, chcieli nawiazac współprace w zakresie tlumaczen, warunki prponowane- żenujące...
szlag mnie trafia,jak widze co oni tam wypisuja, a jak nieprofesjonalnie i traktuja osoby i jakie warunki oferuja, przeginaja...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
MIałem niesczeście pracowac w ty syfie!

Górnolotne obietnice a później zaczyna sie jazda z zakładaniem własnej dzialalnosci, którą najpierw obiecują opłacać- my tylko zakładamy Działalność Gospodarczą, ale już po 2 miesiącach odkręcają kota ogonem i każą samemu utrzymywać i działalność oraz znika stawka godzinowa a co sprzedamy na słuchawce to będzie nasz zarobek... Żal!!!
Firma kupa jak większość w tym kraju
Nie polecam!
nie warto, to zwykłe call center, a mają wygórowane wymagania. Do tego płacą nie adekwatnie do liczby obowiązków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry