Widok

TTK Gdańsk-Zaspa Młyniec

Ostrzegam przed kupnem a zalecam orezygacje z usług tej prymitywnej telewizji kablowej na Osiedlu Mlyniec,chamstwo arogancja,brak informacji o zmianie kanalów samowolka u nich sie liczy ilośc a nie jakosć,nie podpisali umowy z kilkoma stacjami i nalezy sie cieszyć z tego co mamy jak ostatnio dowiedziałem sie od pani z obslugi klijenta która uwaza ze ma racje a klijent to cham i ma placic to ja sie z przeciwam,chcę sie skontaktowac z wlascicielem TTK nie mozna od paru lat jesto firma widmo bezosobowo wlaściciel nieznany.Nalezałoby zgłosić a ja zgłoszę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumenta o praktykach tej firmy widmo do administracji Osiedla Mlyniec bo ja chce miec usługę pewna jakość najlepsza a nie ochŁapy jak dla psa TA TELEWIZJE TRZEBA WYrzucić jak najszybciej z tego Osiedla i rozpisać nowy konkurs bez tej firmy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Popieram.Może już nawet już Vectra wykupiła tą dziadowską sieć,bo w skrzynkach u mnie w bloku pojawiły się niedawno ulotki Vectry ,a tam prawie 200 kanało tv cyfrowej -a nie to co w Starmedia ledwie 20 kanałów z cyfrowej naziemnej DVB-T.Smiech na sali.....To ja te kanały bez ich laski mogę oglądać podlączając noramalna antenę pod tv czy dekoder DVB-T.Zacofanie ich siega juz dna....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Czesław - ocena (3 odpowiedzi)

Wypożyczalnia zlikwidowana, został tylko baner.

Beata - ocena (3 odpowiedzi)

Lody bardzo przeciętne, to już nie to samo miejsce, co kiedyś. Za gałkę lodów w cenie 8 zł...

Anna - ocena (3 odpowiedzi)

Wspaniała obsługa, szybki montaż i efekt który przerósł moje oczekiwania. Zdecydowanie polecam

do góry