Widok

TURBAN KEBAB PRUSZCZ GDA !!!

ul kolejarzy pol. pracował ktoś tam? będzie pracował? opinie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieszkam w Pruszczu Gdanskim kolo Turban Kebab i wdg mnie jest tam bardzo sympatycznie ; )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Omijajcie tego pracodawcę szerokim łukiem. Bardzo duża rotacja pracowników. Szkoda nerwów na P. Tomasza-większość nie wytrzymuje nawet miesiąca. Wg mnie nieuczciwy człowiek - mnie oszukał. Facet w rozmowie albo nie słucha, albo udaje że nie słyszy i zajmuje się czymkolwiek innym albo obraża- stać go nawet na ubliżanie lub dwuznaczne propozycje w zamian za wyzerowanie manka które są na porządku dziennym ( każdy wie jak powstają i kto je robi PANIE TOMASZU ). Brak umowy o pracę lub jakiejkolwiek, godziny pracy nawet po 16 godzin na dobę . Prawie żadna z pracownic nie posiada kompetencji lub nawet książeczki sanepidowskiej (jest tylko szybkie szkolenie że kebap to w 99% kapusta - a potem to już tylko same obelgi że włożyło się zbyt dużo mięsa lub jeden plasterek pomidora a nie ćwierć. Facet na wszystkim chorobliwie oszczędza. Na koniec wypłata nie zgadza się o kilkaset zł.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale nikt nic z tym niczego nie zrobi, bo po co? Lepiej pisać na forach niż powiadomić kogo trzeba.
Polska mentalność....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
a co masz zrobić będziesz sie bujał jak iwona z innych postów co jej były pracodawca zycie upier....la lepiej na forum opisać gnide a pip tylko mandat da postraszy i tyle a jak nik nie przyjdzie do niego pracować to poczuje jak sam stanie za barem od rana do wieczora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Była pracownica... to ta, która pracowała nie cały jedendzień i zazyczyła sobie wypłaty wynagrodzenia za ten czas kiedy niczego tak naprawde nie robiła, bo przeciez nie umiała???? Ludzie najpierw wykażcie się jako pracownicy, bo przychodzenie z mamusiami i babciami to "złego szefa"który nie chce pieniązków wypłacic to lekka przesada...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Grosz do grosza, a będzie kokosza =\ Takich pracodawców omijamy szerokim łukiem =)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coraz gorsza jakość. Takiej ilości napchanej kapusty zamiast miesa to jeszcze nigdzie nie widziałem. I oczywiscie po raz kolejny czekanie 1h 20min na dojazd. Kebab zimny... Porażka!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja pracowalam i serdecznie nie polecam :)
praca 14-16h chociaz mialo byc 12h.
..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Życie za granicą to też nie bajka... (50 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry