Widok

TV

w sumie są święta.....niby czas który spędzamy z rodziną najbliższymi, jednak czy nie jest tak, że dużą część tego czasu ludzie spędzają przed telewizorami, oglądając co roku te same filmy:| może w święta wielkanocne nie jest to aż tak widoczne, ale święta bożonarodzeniowe...:/ czy Wy też spędzacie święta nieraz przed tv??

ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale łancuszek:)

ola
Dla tych co ogladaja TV polecam film ktory wlasnie sie zaczal na TVN "podaj dalej"
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Własie chodzi mi o to że pozytywnei zaskakują mnei w tym przypadku media:)

ola
dla mnie to pozytywny szok, nie wyobrazam sobie innego zachowania

.... Carpe Diem ....
A ja jestem jeszcze w szoku,że teraz wszelkie reklamy zostały wyrzucone z TV czy radia.

ola
Od pewnego czasu ogladam TV. Mam kilka programow w ktorych emisje danych programow sa dosc czesto powtarzane i o ile mam czas i leci cos czego nie widzialem to zawsze ogladam. Ogladam glownie "History" i "National G." Ogladam tez wiadomosci na conajmniej 3 kanalach, bo kazda stacja ma jakies poglady polityczne i wiadomosci sa filtrowane przez te poglady. Dla czystej rozrywki ogladam rozne inne programy, np publicystyczne, popularna naukowe, dla smiechu wojewodzkiego i lisa.....sporo TV ogladam. TV mam 20cm od kompa, wiec zazwyczaj rownorzednie z TV mam wlaczona muze na kompie. Mam bardzo podzielna uwage, wiec gdybym mial taka mozliwosc zapewne wmontowalbym sobie jeszcze drugi TV tak by bez przerwy miec wlaczone jakies BBC lub inny dobry program informacyjny.
Jezeli chodzi o gosci to zalezy kto przychodzi. Czasami zwali sie ktos kto lubi sobie poplotkowac, ponarzekac, obrobic komus du**, lub ogolnie nie ma nic ciekawego do powiedzenia, a wtedy dzieki tv bardzo sie przydaje:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
dzięki telewizji mogę / możemy śledzić ostatnie chwile Ojca Świętego na Ziemi ... smutne ale jakże piękne obrazy .....

.... Carpe Diem ....
No wiesz TV w sumie w przypadku gdy właczasz program muzyczny zastepuje niejako muzyke ktora czesto właczamy Ja osobiście nie potrafie żyć bez muzyki ! Noi wiem ze jeżeli w tle naszych rozmów słuchać muzyke (nie za głośną) to wcale to nei przezkadza:) Ale to chyba tez rzecz zależna od każdego człowieka z osobna Gdy wiem zże moim znajomym to przeszkadza to nawet nie właćzam tj telewizji .

ola
wiesz, jesli goscie przyszli i macie zamiar wspolnie cos ogladac, to ok. ale jesli nikt nic nie oglada i tylko jest rozmowa to tv tylko przeszkadza, moim zdaniem.

no w sumie tez tak mysle chociaz czasami jak sa goscie to zdarza mi sie wlaczyc po prostu MTV cicho ale jest ...no i jest wlacony...

ola
to masz fajnie. u mnie jest. i czasami mnie to wnerwia. choc rzadko jest wlaczony. ale czasami jest. kiedys przez rok nie mialam tv i ogladalam cos od przypadku, gdy bylam u kogos w gosciach.
a szczegolnie nie lubie, kiedy tv jest wlaczony, gdy sa godscue lub przy stole w czasie jakieks rodzinnej uroczystosci. w ogole jesli tv ma byc wlaczony to tylko wtedy, gdy cos sie oglada.

nie posiadam tv w swoim "pomieszczeniu" :P mieszkalnym wiec nie mam tego problemu ;)...

...W Życiu Niczego Nie Warto Żałować! Do Niektórych Rzeczy Nie Można Po prostu Powrócić...
a ja wlasciwie nie mialam czasu na TV. obejrzalam tylko kawalek shreka, jak czekalam na Skarbka, a potem mialam ogladac ET, ale mama zadzwonila i prwie nie obejrzalam, bo dlugo rozmawialysmy. wole w swieta isc na spacer, albo ksiazke poczytac.

aaa to dobrze bo już się bałam że wszyscy już przesiąkneli tym calym przesiadywaniem w domu i ogladaniem tych bzdur(co prawda shrek to kultowa bajka;) ) ja tak samo jak tylko jest wolna chwila wole wyjsc sobie na spacer itp. :)

ola
u mnie tv w swieta nie istnieje!!!!
ja wywalilam tv z pokoju, bo w pewnym momencie uswiadomilam sobie ile to zzera czasu. teraz mam tylko radio:-)
A w swieta staram sie naladowac baterie, np przed nadchodzaca sesja. Spacery po lesie, rowerek, bieganie- byle nie TV!! Wczoraj np wylegiwalam sie na sloneczku z ksiazka i udawalam ze jestem na plazy gdzies nad M. Srodziemnym;) Dzis jest gorzej bo nie ma slonca:( Z braku pogody obejrze "SHREKA" ;-)))
Zdecydowanie nie popieram tradycyjnego swiatecznego obzarstwa i zalegania przed telewizorem, fe..
Ja ogolnie zadko spedzam czas przed telewizorem. Swieta wielkanocne spedzalem dotychczas zawsze dzies w gorach jezdzac na nartach. W tym roku pierwszy raz tak jakos wyszlo ze go spedzeu rodzicow.