Widok
TVN Sopot Festiwal
I dzień31.08.2007 KONCERT GALOWYCeny biletówdo 12.08kat. I 490 złkat. II 390 złkat. III 190 złpo 12.08kat. I 590 złkat. II 490 złkat. III 290 zł[foto2]kup bilet44 Sopot Festival zostanie zainaugurowany Koncertem Galowym podczas którego wystąpi znana amerykańska piosenkarka i pianistka - Norah Jones. Artystka stała się popularna na całym świecie za sprawą swojego debiutanckiego albumu "Come ...
więcej
więcej
Łukasz Zagrobelny!!!
Łukasz to mój faworyt w tym konkursie. Widziałam go wiele razy w różnych spektaklach w Teatrze Muzycznym Roma i na koncertach. Wiem, na co go stać. Łukasz potrafi zaśpiewać wszystko, od rocka do piosenki aktorskiej i robi prześliczne wokalizy. A poza sceną jest przeuroczym człowiekiem.
Konkursowa "Nieprawda" brzmi - jak na niego - dość słabo i delikatnie, dla mnie zbyt popowo, ale może się spodobać. :)
Konkursowa "Nieprawda" brzmi - jak na niego - dość słabo i delikatnie, dla mnie zbyt popowo, ale może się spodobać. :)
BILETY
http://rozrywka.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=91992
I, II, III dzień:
SEKTOR MOLO
przedsprzedaż - 14 zł.
w dniu koncertu - 19 zł.
SEKTOR PLAŻA:
przedsprzedaż - 7 zł.
w dniu koncertu - 10 zł.
IV dzień:
SEKTOR MOLO
przedsprzedaż - 40 zł.
w dniu koncertu - 50 zł.
SEKTOR PLAŻA:
przedsprzedaż - 20 zł.
w dniu koncertu - 25 zł.
Sprzedaż i przedsprzedaż biletów prowadzą wszystkie kasy Molo od dnia 14.07.2007 (sobota).
W sprawie rezerwacji prosimy o kontakt na adres
anna@kms.sopot.pl ..
I, II, III dzień:
SEKTOR MOLO
przedsprzedaż - 14 zł.
w dniu koncertu - 19 zł.
SEKTOR PLAŻA:
przedsprzedaż - 7 zł.
w dniu koncertu - 10 zł.
IV dzień:
SEKTOR MOLO
przedsprzedaż - 40 zł.
w dniu koncertu - 50 zł.
SEKTOR PLAŻA:
przedsprzedaż - 20 zł.
w dniu koncertu - 25 zł.
Sprzedaż i przedsprzedaż biletów prowadzą wszystkie kasy Molo od dnia 14.07.2007 (sobota).
W sprawie rezerwacji prosimy o kontakt na adres
anna@kms.sopot.pl ..
Norah Jones 31 sierpnia-bilety
Po telefonie do Opery Leśnej ,ustaliłam ,ze Bilety na Norah będa od jutra i to przyjemna wiadomość,ale zamarłam kiedy Pani z kasy biletowej ,zupełnie nie wiedząc kim jestem,pretensjonalnym głosem oświadczyła,ze te bilety w pierwszych rzędach to chyba -Pani czyli ja nie nie bedzie w stanie zapłacić.Bravo.Tak sie składa,ze jestem z branży filmowej i to co najbardziej ujmuje w mojej pracy to bezpretensojnalnośc skromność i zyczliwość osób ,niejednokrotnie oskarowych .Sama w sobote siedziałam w 2 rzedzie na koncercie Emanuelle Seigner w Poznaniu i mój boże jaka przepaśc dzieli Panią bileterke, która ne wiedząc kto dzwoni zawyrokowała z pretensja ,ze tych 1 miejsc to chyba nie dla mnie, a sławne francuskie aktorki które okazują się normalnymi absolutnie bezpretensjonalnymi kobietami które nie wydaja takich wyroków.Daleko nam do swiata.
UWAGA 2 bilety na 3 dzień =449zł!!!
sprzedam 2 bilety na 3 dzien(goraczke niedzielnej nocy) w 20 rzedzie, bilety 2x 390zł=780zł , sprzedam 2 bilety obok siebie tylko za 449zł!!! naprawde warto! srodek widowni, blisko od sceny, fajna widocznosc!!! odbior tylko osobisty reda, rumia lub gdynia cisowa! kom 512 328 088, gg 1250815
UWAGA 2 bilety na 3 dzień =449zł!!!
sprzedam 2 bilety na 3 dzien(goraczke niedzielnej nocy) w 20 rzedzie, bilety 2x 390zł=780zł , sprzedam 2 bilety obok siebie tylko za 449zł!!! naprawde warto! srodek widowni, blisko od sceny, fajna widocznosc!!! odbior tylko osobisty reda, rumia lub gdynia cisowa! kom 512 328 088, gg 1250815
2 bilety VIP SOPOT FESTIVAL 31.08
SPRZEDAM TANIO 2 BILETY (OBOK SIEBIE) NA SOPOT FESTIVAL 31.08.2007 (piątek) godz.20.00
->>> Rząd 20 !!! sektor G (oczywiście zadaszony) pośrodku sceny-wymarzone miejsca!!! Takich biletów już nie ma w sprzedazy !!! Bilety blisko sceny->> SuPeR OKAZJA !!!MOZNA POWIEDZIEĆ ŻE TO MIEJSCA VIPOWSKIE !!!
->>> Rząd 20 !!! sektor G (oczywiście zadaszony) pośrodku sceny-wymarzone miejsca!!! Takich biletów już nie ma w sprzedazy !!! Bilety blisko sceny->> SuPeR OKAZJA !!!MOZNA POWIEDZIEĆ ŻE TO MIEJSCA VIPOWSKIE !!!
SPRZEDAM TANIO 2 BILETY (OBOK SIEBIE) NA SOPOT FESTIVAL 31.08.2007 (piątek) godz.20.00
->>> Rząd 20 !!! sektor G (oczywiście zadaszony) pośrodku sceny-wymarzone miejsca!!! Takich biletów już nie ma w sprzedazy !!! Bilety blisko sceny->> SuPeR OKAZJA !!!MOZNA POWIEDZIEĆ ŻE TO MIEJSCA VIPOWSKIE !!!kosztowały 1180zł! sprzedam praktycznie za 50%!!
->>> Rząd 20 !!! sektor G (oczywiście zadaszony) pośrodku sceny-wymarzone miejsca!!! Takich biletów już nie ma w sprzedazy !!! Bilety blisko sceny->> SuPeR OKAZJA !!!MOZNA POWIEDZIEĆ ŻE TO MIEJSCA VIPOWSKIE !!!kosztowały 1180zł! sprzedam praktycznie za 50%!!
Zlot Żywych Trupów z Mołek na czele
Mołek chyba miała tego samego fryzjera co Santorka, poprostu masakra - żywa kukła, dobrze,że rozdzielili ją z Dodą bo ta pewnie oczy by jej wydrapała:))) Poziom Festiwalu - pozwólcie, że nie ocenię bo szkoda mi słów; zagraniczne piosenki jak najbardziej ok lecz same smuty - TO JEST FESTIWAL A NIE STYPA!!!
Festiwal a Ochrona /GRYF/
Brałem wczoraj udział w "Gorączce Niedzielnej Nocy” - koncert pierwsza klasa, niezła zabawa, ale niestety cały urok prysł po koncercie. To, co pokazała ochrona /GRYF/ zdegustowało nie tylko mnie, ale wszystkich obserwujących zajście. W ułamku sekundy na jednym z gości leżało kilkunastu „pseudo ochroniarzy”. Mężczyzna nie wyglądał na agresywnego, a w po chwili został wyprowadzony po za teren amfiteatru, skuty w kajdanki, w asyście kilkunastu ochroniarzy. Jest to kolejny dowód na to, jaki poziom reprezentuje sobą ochrona na takich imprezach. To, co widziałem wczoraj to nie była profesjonalna firma, tylko banda i zbieranina dwudziestokilkuletnich mężczyzn poprzebieranych w mundury i co ważne w glany, bo przecież dobrze jest pokopać kogoś bezbronnego – jak to miało miejsce wczoraj. Poziom, jaki reprezentował sobą wczoraj GRYF to kompletne „0” i dno. Nie mogę napisać ani jednego dobrego słowa o tej firmie, nawet panie ochroniarki były MEGA niesympatyczne, odnosiły się do gości na Ty i zdecydowanie nie wpływały na pozytywny wizerunek tej firmy. Mam nadzieję, że w przyszłości TVN wybierze inną firmę do „ochrony” takich imprez.
SPROSTOWANIE
Jeżeli chodzi o to wyprowadzenie tego pana z imprezy masowej to zanim pan tak napisze to najpierw proszę pomyśleć za co ten pan został wyprowadzony ?Tak się składa że ja jestem ochroniarzem i widziałem całe to zajście i brałem w nim udział.A może to pan jest tym poszkodowanym?Osoba która była wyprowadzona w brutalny sposób ubliżyła ochronie.Takie sytuacje będą się powtarzały dotąd aż zrozumiecie państwo ze ochrona to nie są mięśniaki a też tacy sami ludzie jak Wy.Sacuunek dla nich a nie poniżanie.My ochroniarze nie pijemy alkocholu w pracy a Państwo jeżeli pijecie to proszę potem Umieć się zachować po spożyciu alkocholu.