Widok

TVN Sopot Festiwal

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
I dzień31.08.2007 KONCERT GALOWYCeny biletówdo 12.08kat. I 490 złkat. II 390 złkat. III 190 złpo 12.08kat. I 590 złkat. II 490 złkat. III 290 zł[foto2]kup bilet44 Sopot Festival zostanie zainaugurowany Koncertem Galowym podczas którego wystąpi znana amerykańska piosenkarka i pianistka - Norah Jones. Artystka stała się popularna na całym świecie za sprawą swojego debiutanckiego albumu "Come ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bilety

wie ktos kiedy zaczyna sie na festival 2007 sprzedaz biletow?

pewnie z miesiąc przed koncertem

najlepiej śledzić info na stronie www. ticketonline. pl

GWIAZDY

czy wiadomo jakie GWIAZDY wezma udział w tegorocznym Festiwalu w Sopocie ?

Łukasz Zagrobelny!!!

Łukasz to mój faworyt w tym konkursie. Widziałam go wiele razy w różnych spektaklach w Teatrze Muzycznym Roma i na koncertach. Wiem, na co go stać. Łukasz potrafi zaśpiewać wszystko, od rocka do piosenki aktorskiej i robi prześliczne wokalizy. A poza sceną jest przeuroczym człowiekiem.
Konkursowa "Nieprawda" brzmi - jak na niego - dość słabo i delikatnie, dla mnie zbyt popowo, ale może się spodobać. :)

Łukasz Zagrobelny :)

wspaniały wokalista i aktor, trzymam za Niego kciuki, to Jemu nalezy się każda wygrana :)))))

Łukasz Zagrobelny!

Łukasza stać na bardzo wiele i mam nadzieję, ze pokaże to w Sopocie! Wg mnie jest najelpszy ze wszytskich startujacych!

Łukasz Zagrobelny :D

Łukasz jest naprawdę świetnym wokalistą, uważam że najlepszym z wyżej wymienionych. Wygrana mu sie jak najbardziej należy, chociaż ta piosenka nie ukazuje jego wszystkich możliwości ;)
Trzymam za niego kciuki ! ! !

Łukasz jest naprawdę świetnym wokalistą. :) Jest godny tego aby przejść dalej i zaprezentować się przed całą Polską. :) Mocny głos i świetna osobowość to cały on. :)
GŁOSUJMY NA ŁUKASZA!! WARTO!! :)

Łukasz : )

Łukasz , Łukasz i jeszcze raz Łukasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma wspaniały głos i doskonale prezentuje się na scenie. W teatrze ROMA swoją grą dostarczył mi tyle emocji że do dzisiaj nie mogę przestać śpiewać piosenek w jego wykonaniu : )

niestety w offsidzie miał

charakter a tu niestety takie gejowskie że hej i w spiewaniu i w produkcji

BILETY!!!???

GDZIE MOZNA KUPIC BILETY NA SOPOT FESTIVAL'07 ????!!

bilety

jesli ktos wie cos na temat biletow na sopot festival prosze o informacje bede wdzieczna ;)

BILETY

Podpowiedzcie kochani gdzie mzna kupić bilety na ten festival??????? PLISS

praca

a wie ktoś jak mozna sie wkrecic do pracy na festiwalu? przy jakims punkcie gastronomicznym czy jako hostessa cokolwiek... ktos ma jakies namiary?

sopot festival 2007

ile kosztują bilety chyba ze za darmo , o ktorej godzinie sie zaczyna, gdzie mozna dostac bilety
~~~~~~~~~~~~
``````prosze o odpowiedz``````~~~~~~~~~~~~

BILETY

http://rozrywka.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=91992
I, II, III dzień:
SEKTOR MOLO
przedsprzedaż - 14 zł.
w dniu koncertu - 19 zł.
SEKTOR PLAŻA:
przedsprzedaż - 7 zł.
w dniu koncertu - 10 zł.
IV dzień:
SEKTOR MOLO
przedsprzedaż - 40 zł.
w dniu koncertu - 50 zł.
SEKTOR PLAŻA:
przedsprzedaż - 20 zł.
w dniu koncertu - 25 zł.
Sprzedaż i przedsprzedaż biletów prowadzą wszystkie kasy Molo od dnia 14.07.2007 (sobota).
W sprawie rezerwacji prosimy o kontakt na adres
anna@kms.sopot.pl ..

Zadam to pytanie jako setna osoba,

...ale gdzie i czy już, można kupić bilety na Sopot Festiwal, Nie chodzi mi o te koncerty które będą na molo,tylko o Sopot Festiwal 2007 w Operze Leśnej. Byłabym wdzięczna za odpowiedź :)

SOPOT FESTIWAL 2007

TAM BEDZIE MOJ ENRIQUE IGLESIAS :]
MUSZ ZDOBYC TE BILETY ALE NIE WIEM JAK :(
JAK MNIE TAM NIE BEDZIE TO ZAŁAMKA ;/
POMOZCIE !!!ZOSTAWIAM SWOJE EMAIL

oszaleję...*#**

szukam, szukam, szukam.info na temat biletów na sopotfestival 2007.....i nic-ani na ticketonline, ani sweopotfest......nie chcę się rozczarować brakiem biletów albo ich ceną kiedy już tam będę...ratunku-napiszcie coś konkretnego

TVN Sopot Festiwal

I dzień31.08.2007 KONCERT GALOWYCeny biletówdo 12.08kat. I 490 złkat. II 390 złkat. III 190 złpo 12.08kat. I 590 złkat. II 490 złkat. III 290 zł[foto2]kup bilet44 Sopot Festival zostanie zainaugurowany Koncertem Galowym podczas którego wystąpi znana amerykańska piosenkarka i pianistka - Norah Jones. Artystka stała się popularna na całym świecie za sprawą swojego debiutanckiego albumu "Come ...
więcej
do góry