Widok
Ta firma to wielkie chamstwo i ignorancja
Zarezerwowałem skuter, który jak się okazało nie miał wkładek higienicznych ani dokumentów (kopii dowodu i ubezpieczenia). Natychmiast zadzwoniłem na infolinię, gdzie mnie serdecznie za tę niedogodność przeproszono i równie serdecznie odmówiono anulowania opłaty za rezerwację skutera, którym nie przejechałem nawet centymetra. Konsultant poinformował mnie, że dla niego to nie jest podstawa do anulowania opłaty, a jak uważam inaczej to mogę sobie złożyć pisemną reklamację... jeszcze zasugerowali zmarnowanie czasu.
Rozumiem, że komuś tego typu niedogodność może nie przeszkadzać w jeździe, ale jeśli informacja na stronie mówi, że każdy skuter ma określone wyposażenie a okazuje się, że jest inaczej to chyba do mnie powinna należeć decyzja czy chcę kontynuować czy odstąpić od umowy, której warunków nie dotrzymała druga strona (czyli tutaj konkretnie Blinkee).
Rozumiem, że komuś tego typu niedogodność może nie przeszkadzać w jeździe, ale jeśli informacja na stronie mówi, że każdy skuter ma określone wyposażenie a okazuje się, że jest inaczej to chyba do mnie powinna należeć decyzja czy chcę kontynuować czy odstąpić od umowy, której warunków nie dotrzymała druga strona (czyli tutaj konkretnie Blinkee).
Moja ocena
Blinkee
kategoria: Wypożyczalnie
obsługa: 1
oferta: -
jakość asortymentu: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
1.0
* maksymalna ocena 6