Widok

Tabletki na odchudzanie?

Cześć i czołem :)
Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które niestety już się nie mieszcze ...
Czy któraś z was poleca jakies tabletki na odchudzanie ?
Tak wiem wiem dieta i ćwiczenia i osiągne efekt ... Chodze na siłownie , odżywiam się zdrowo (chociaż zdarza mi sie grzeszyc z powodu braku czasu) tak od 3 miesięcy ... i rezultatów większych brak ....
Ktoś coś ? Ewentualnie gdzie moge sie spytac o rade , gdzie moge dokonac takiego zakupu
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ja wychodzę z założenia, że najlepiej wpływa ciężka praca...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę Was ludzie ocknijcie się nie kupujcie żadnych tabletek !!! współpracuję z moimi podopiecznymi, którzy są otyli nigdy nie dałem żadnej tabletki!!!! A jakoś wszyscy chudną.
3 kroki
1 Podejście mentalne
2 dieta dobrze zbilansowana BEZ GŁODÓWEK
3 ruch wszelkiego rodzaju
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Próbował ktoś może spalaczy tłuszczu? Słyszałem, że całkiem nieźle działają. Paru znajomych próbowało i sam byłem w szoku jak szybko udało się im spaść z wagi. To chyba całkiem niezły pomysł dla osób, które nie mogą zbytnio uprawiać sportów. Chociaż wiadomo, że najlepiej by było połączyć działanie takich suplementów z dietą i odpowiednią dawką ruchu. Ostatnio kumpel podesłał mi artykuł na ten temat: http://www.fabrykasily.pl/suplementy/fitlabs-badania-i-nowoczesnosc-przede-wszystkim Trochę rozjaśniło mi to obraz ich działania. Polecam poczytać bo ciekawy, a może akurat komuś to pomoże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żadne takie tabletki nikogo nie odchudzą.

W ogóle nie wierze w działanie takich tabletek. Uważam, że więcej szkodzą, niż dają efekty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przede wszystkim najważniejsza jest mądra i zróżnicowana dieta, następnie motywacja. Nie ważne, że chudniesz wolniej niz inni ważne że działasz w tą stronę. Rozliczenie nastąpi dopiero przy efekcie końcowym. Trzecia rzecz to silna wola...wiadomo, że czasem chciałoby się rzucić to wszystko w diabli i zjeść czekoladę czy wielką pizze, ok można sobie pozwolić raz na jakiś czas na małą nagrodę ale pamiętajmy o głównym celu. Żeby przyspieszyć cały proces redukcji wagi warto pomyśleć np o sibutraminie, leku który który przyspieszy cały ten proces, a jednocześnie da kopa do dalszego działania. Osobiście mogę zaproponować Kasię, która odpowie Ci ewentualnie na wszelkie pytania, wytłumaczy czy doradzi (kom:739 202 359). 3maj się i powodzenia

Czy takie tabletki faktycznie pomogą schudnąć?

Mi pomogło co innego ale nie będę robić reklamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najbardziej widoczny spadek wagi miałam podczas stosowania tabletek na odchudzanie Biphasic Slim. Już na początku kuracji czułam szybszy metabolizm oraz blokowanie głodu. 2 tydzień i zaczeła znacznie spadać waga, jak na mnie bomba. Wcześniej był z tym problem. Schudłam 10kg przez 6 tygodni kuracji, bez żadnych efektów ubocznych czy efektyu jojo. Jesli macie pytania czy wątpliwości dzwońcie/piszcie - Kasia (kom.739 202 359). Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hej, a stosowałaś może Reducer Thermo Extreme? Szukam kogoś, kto miał z nim do czynienia, bo do tej pory znalazłam jedynie opinie na jakiejś stronie http://odchudzanie-suplementy.pl/otylosc-rodzaje-ktore-rozrozniamy/. Bardzo będę wdzięczna za jakieś wskazówki.

Ja nie polecam... Kupiłem i efektów brak. Napisałem specjalną recenzje, żeby pomóc innym w uniknięciu oszustwa - https://opinionek.pl/amlan-forte-hit-czy-kit-sprawdz-jego-dzialanie/

Na rynku w większości są niestety tylko suplementy diety, które jak wiadomo średnio działają. Ja po raz pierwszy zamawiając z internetu to się niestety nacięłam, strata pieniędzy i tyle. Dlatego ost dałam się namówić na zamówienie Sibutraminy ale na spółkę z koleżanką. Zamawiałyśmy od jednej z dziewczyn z forum - Marty, której ogłoszenie czasem się tu przewija na róznych forach, 792 631 684, marta.jawor@o2.pl . Ciężko na razie trudno stwierdzić czy to działanie leku, czy bardziej motywacja do lepszego odżywiania i zwiększonego ruchu ale waga jednak spada. Jestem dobrej myśli, zobaczymy co dalej :)

Ja myślę, że warto się po prostu wkręcić w ruch. Coraz więcej siedzimy. Praca - przy biurku siedzimy, po pracy - na sofie siedzimy, ze znajomymi - przy barze siedzimy xD Ale teraz tak na serio - więcej wychodzimy, żeby posiedzieć gdzieś indziej, niż w domu - w knajpie, w barze. Ja łączę zdrową dietę - sporo ograniczyłam mięcho i fast foody, które kiedyś uwielbiałam - teraz zupki, sałatki, nie mogę się wyrzec ukochanego pieczywa, ale na jakieś grzeszki można sobie pozwalać, jeżeli dbasz o ruch. Ja jakiś czas temu doszłam do wniosku, że zapiszę się na tańce! Zawsze chciałam się nauczyć salsy, ale przez długi czas nie miałam odwagi. W końcu namówili mnie tańczący znajomi i poszłam na swoje pierwsze zajęcia w Havana Si - jest na Orłowie chwilę od skmki, więc bez problemu można dojechać.

I teraz magia - bo nie tańczę tylko dwa razy w tygodniu jak jestem na zajęciach, ale też w Trójmieście jest wiele imprez tanecznych 2-3 tygodniowo spokojnie się znajdą. Idziesz na taką imprezę, kupujesz piwo no i pijesz je godzinę, bo cały czas ktoś prosi cię do tańca. Nawet impreza jest fajniejsza od kiedy zaczęłam chodzić na zajęcia do Tomka i Pauliny :D Polecam zdecydowanie taniec jako sposób na odchudzenie się, a jak ktoś chce się naprawdę mocno wziąć za spalanie to są też zajęcia fitness jak Total Bodymovement i tego typu rzeczy :)

Myśle że naprawdę nie ma co sobie zawracać głowy suplementami diety, większość z nich nawet nie ma prawa zadziałać. To same cukry i wypełniacze. Z czystym sumieniem mogę polecić Natana (kom.575 078 383), u niego znajdziesz to czego szukasz. Powiem może jak to z mojej strony jak to wygląda. jestem osobą dość aktywną, lubię długie spacery, basen, fitness. Jestem raczej szczupłą osobą jednak denerwowały mnie pewne mankamenty jak boczki, fałdki czy oponka. Zaczęłam podpytywać się dziewczyn z siłowni, szukać w internecie i zdecydowałam się na zakup Efedryny, leku często używanego przez kulturystki/kulturystów który przyczynia się do budowania beztłuszczowej sylwetki. Polecam

Myślę, że jeśli zdrowe odżywianie nie pomaga, to warto odwiedzić lekarza. Problemy z wagą mogą mieć źródło w chorobach tarczycy chociażby. Warto to sprawdzić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie wierzę w zadne tabletki
Po za tym farmaceutka mi powiedziala ze one tak naprawde nie działają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj sporo jest tych suplementów na odchudzanie się. Pamiętaj jednak,ze są to jedynie suplementy i coś takiego nie będzie w stanie zastąpić aktywności fizycznej . Bo właśnie aktywność fizyczna jest najważniejsza w odchudzaniu się....

Jednak jeśli chcesz już coś takiego wprowadzić to polecam

chrom
błonnik
oraz taurynę: https://zdrowie.tvn.pl/a/co-to-jest-tauryna-dzialanie-skutki-uboczne-dawkowanie - która bardzo dobrze wpływa na naszą wydajność oraz zwiększa wyrzut insuliny w organizmie.

Tabletki? One Ci nic nie dadzą! Konieczna dieta i ćwiczenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie chciałam stosować żadnych tabletek odchudzających, ale po licznych niepowodzeniach z ćwiczeniami, suplementami i cud dietami w końcu zdecydowałam się na Sibutramine 20mg o którym informacje i opinie znalazłam zarówno na forum, jak i u polecanej użytkowniczki marta.jawor@o2.pl . Nie będe ukrywać,że się trocję obawiałam zarówno działania leku jak i dostawy, czy nie zostanę oszukana, czy będzie wszystko ok. Na szcęście zarówno w jednym jak i drugim aspekcie wszystko było w porządku.Tabletki zwiększają tempo przemiany materii, powodują ubytek masy ciała, zmniejszą ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu, dostawa wzorowo, można najpierw sprawdzić zawartość i dopiero zapłacić. Każdemu który chce się pozbyć szybciej oponki, boczków, ogólnie zbędnych klogramów szczerze polecam.

Znam super naturalny sposób na zrzucenie kg. Jeśli chcesz mogę podesłać Ci link do produktów i do nich otrzymasz plan odżywiania. Produkty przebadane klinicznie przez światowe uniwersytety. Jakbyś była zainteresowana napisz gajkowska19natalia@wp.pl
do góry