Widok

Tabletki na odchudzanie?

Cześć i czołem :)
Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które niestety już się nie mieszcze ...
Czy któraś z was poleca jakies tabletki na odchudzanie ?
Tak wiem wiem dieta i ćwiczenia i osiągne efekt ... Chodze na siłownie , odżywiam się zdrowo (chociaż zdarza mi sie grzeszyc z powodu braku czasu) tak od 3 miesięcy ... i rezultatów większych brak ....
Ktoś coś ? Ewentualnie gdzie moge sie spytac o rade , gdzie moge dokonac takiego zakupu
Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Próbowałyście herbat odchudzających?? Zastanawiam się nad tymi z Big-active, wiem że jest ich kilka i nie wiem czy od której zacząć i jak długo trzeba pić? Najbardziej zależy mi na efekcie zmniejszenia apetytu, bo z tym mnie kiepsko, ciągle coś jem :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sibutramin.
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Sibutramina

dokłądnie ! lepsza jest dieta! tutaj jest ciekawe opracowanie na temat diet odchudzających https://notatek.pl/diety-odchudzajace-omowienie

Ja nie wierzę w działanie takich tabletek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najwazniejsze są:
dieta
trening
rezygnacja ze słodyczy ( dla mnie osobiście było to najtrudniejsze ale dałam sobie radę i obecnie jestem z siebie dumna, że sobie poradziłam). Tabletek jak widać w aptekach jest masa:
https://www.doz.pl/apteka/k37-Odchudzanie_i_oczyszczanie

Ze swojej strony jednak polecam te naturalne suplementy:
chrom
błonnik
ewentualnie zielony jęczmień

Trzeba dobrze dobrać dietę i trening. Tabletki na odchudzanie to najczęściej placebo.

polecam ja schudłem 5kg

Mąż próbował tego thermal cudu. Po około połowie opakowania musiał odpuścić, bo strasznie źle sie po tym czuł. Ja teraz bym się nie odważyła tego ruszyć, widziałam co sie działo z mężem. Bleeee....

Kokaina też efektywnie działa...

image

thermal pro 30min przed treningiem. uprzedzam ze telepie ale bedziesz miala efektywniejsze spalanie tkanki tluszczowej.

Ja wybrałam same ćwiczenia, zero diety. Codziennie około 40 min zasuwam. Efekty jak dla mnie zadowalające - po 2 miesiącach - 4 kg :P Bez wyrzeczeń ;p Jadę dalej, lato tuż tuż :)

Brałam dwa różne spalacze tłuszczu, raczej z tych bezpiecznych. Oba były na guaranie, kofeinie, pieprzu kajeńskim itd. Odrobinkę hamowały apetyt, dodawały energii - niestety w taki sam sposób jak wypita szybko bardzo mocna kawa - kołatanie serca, niepokój. Bierze się je na czczo i przed treningiem. Czuć okropne pieczenie w żołądku,coś jak zgaga, jakby żołądek płonął - wiem wiem, od pieprzu... Wzięłam jedno opakowanie stwierdziłam, że nie warto - kosztowało ok 50 zł za 50 tabletek (bierze się 3 dziennie).
Na schudnięcie najlepsze spokojne ale długie aeroby, ale ja polecam też fajny trening FBW :) Bardzo mnie wyrzeźbił, czuję duuuuuuuuużo więcej siły.

Co do diety, bardzo pilnowałam - śniadanie owsianka na chudym mleku, z twarogiem, obiad to ryż z piersią z kury, warzywem i sosem jogurtowym, kolacja znowu białkowa - jajka plus warzywa...
W dni, kiedy nie ma czasu na gotowanie najlepiej zjeść serek wiejski z kromką ciemnego dobrego chleba.

Spróbuj sobie Amlan Forte z agrestu indyjskiego. ja stosuję ten z Vital Progres i jest skuteczny, bo średnio miesięcznie koło 4 kg na tym się chudnie. :)

Tylko nie kupujcie nic w necie. Nie wiadomo jaki świństwo wam przyślą i to za grubą kasę.

A gdzie to mozna dostac?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co myślicie o suplementach z agrestu indyjskiego? Ja chciałabym wziąć amlan forte, bo wyszperałam sporo informacji w internetach, że pomaga?

TO ściema takie tabletki

Pamiętajcie ludzie, że nie wszystko co jest w tych cudownych tabletkach jest napisane w składzie. Były kontrole, które w wielu takich cudach znalazły środki niedozwolone, narkotyki i inne świństwa, których nikt normalny nie wziął by do ust. Ale o tym sie nie pisze, bo nikt by nie kupił.

Też postanowiłam sie odchudzić, ale bez niczego. Odpalam youtuba, wybieram jakiś trening i jadę.... Codziennie po 40 min. Na razie schudłam 2,5 kg w 5 tygodni. Szału może nie ma, ale nie zmieniłam diety, nadal jem ukochane słodycze :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No spoko, ale nie zawsze jest taka możliwość na aktywność fizyczną. Zresztą np te są w pełni naturalne https://amlanforte.com więc czemu nie spróbować. Tym bardziej że mając 2 dzieciaczków, pace i dom na głowie osobiście nie mam już siła na sport.

Nie ma lepszej tabletki na odchudzanie niż regularna aktywność fizyczna: polecam basen albo bieganie :P

Inne tematy z forum Kobieta

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

do góry