Widok
Tag heuer carrera calibre 16 replika
Tag heuer carrera calibre 16 replika
Witam. Dziś posiadam na sprzedaż piękny zegarek jakim jest TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16
Jest to replika zegarka który kosztuje 12tys zł. Repliki kosztują w granicach 1200zł
W zegarku wszystko działa co działac powinno. Jedna rysa na szkiełku. Zegarek jest identyczny jak oryginał za 12tys zł
i robi dobre wrażenie. Cenę moge trochę ztargować . Zegarek jest wart swojej ceny.
Witam. Dziś posiadam na sprzedaż piękny zegarek jakim jest TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16
Jest to replika zegarka który kosztuje 12tys zł. Repliki kosztują w granicach 1200zł
W zegarku wszystko działa co działac powinno. Jedna rysa na szkiełku. Zegarek jest identyczny jak oryginał za 12tys zł
i robi dobre wrażenie. Cenę moge trochę ztargować . Zegarek jest wart swojej ceny.
Ogłoszeniodawca pomylił pojęcia.
Replika to produkt wykonany za zgoda producenta lub przez niego. Pokazana rzecz, którą opisujesz w ogłoszeniu, to jest ordynarna podróba. W dodatku tym ogłoszeniem naruszasz przepisy prawa. I możliwe, że nie czynisz tego anonimowo, lecz brzmienie Twojego e-maila może wskazywać na to, że tak brzmią Twoje dane personalne.
Jest to replika.
Witam. To ja jestem sprzedawcą tego zegarka i będąc u zegarmistrza otrzymałem wiadomość iż jest to replika. Gdyby to była podróba to nie działały by w niej żadne dodatkowe mechanizmy jakimi jest data, godzina ,minuta, sekunda. Jeśli kogoś interesuje kupno za niższą cenę to proszę o e-mail z propozycją cenową. Pozdrawiam
Przemyśl to co napisałeś
Człowieku, Ty nie rozumiesz, że zachodzi uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa przez Ciebie. Gdyby o tym ogłoszeniu dowiedział się brand Tag Heuer, to mógłby dochodzić swoich praw. Tag Heuer nie robi replik modelu, którego ta podróbka próbuje naśladować. To jest tandetna podróbka wykonana przez małe żółte rączki. W podróbkach subtarcze często działają, ale ich jakość jest zerowa. Ten sikor jest wart tyle, ile kosztuje czas użycia młotka celem wyeliminowania tego gluta. A znając życie, to nie byłeś u renomowanego zegarmistrza, tylko u bateryjkarza, czyli zegarmiszcza. Taki wskazywcz czasu, to niezła siara.