Widok

Tajemnica Filomeny

Tajemnica Filomeny Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Tajemnica Filomeny.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha!

ocena 10? pewnie poszedł jakiś fan stevena ;) wkurza mnie ze takie perełki i niszowe produkcje robia sie znane i wchodza do kin... alan partridge jest tylko moj! xD
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 94

świetny

doskonałe aktorstwo, polecam
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 39

Filomena

Bardzo dobry
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 29

Wzruszający

Bardzo dobry film. Wzruszająca historia. Zachęcił mnie do przeczytania książki. Jeden z lepszych oscarowych filmów w tym roku. Radzę nie sugerować się oceną na tym portalu-jest zenujaco niska.
popieram tę opinię 68 nie zgadzam się z tą opinią 31

Ja też radzę nie sugerować się pojedynczym zachwytem powyżej...

gender nie przejdzie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 53

chyba warto

Skoro większosci podobał się film " Jesień w Hrabstwie...." a mi nie bardzo, a "Tajemnica..." ma duzo negatywnych opinii, wnioskuję, ze warto isc na ten film ;D
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 9

Warto

cudowny ,piękny film, który wzrusza ,opowiada o emocjach tych dobrych i tych złych
gra aktorów powala
polecam z całą mocą
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 5

bardzo dobry
popieram tę opinię 61 nie zgadzam się z tą opinią 2

piękny film dla ludzi z piękną duszą

Świetny duet - fantastyczna Judi Dench oraz wyrazisty Steve Coogan, który jest aktorem raczej komediowym, ale w swojej roli przekonujący i poważny - mnie przekonał. Wprawdzie nieliczne, ale piękne widoki mojej ukochanej Irlandii. Historia ciekawa i niebanalna. Ja polecam, warto obejrzeć.
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 0

taka ta irlandia Twoja jak i moja....zabawne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 41

Tajemnica Filomeny

znakomity!
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 0

!

Marsz do kina!
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Fajny film, przyjemnie się ogląda choć nominacja do Oscara za najlepszy film to przesada moim skromnym zdaniem:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 39

świetne kino! Judi Dench jak zwykle rewelacyjna, przejmująca, wspaniała. a filmowa fabuła nie pozostawi wrażliwego widza obojętnym, tym bardziej, że to film oparty na faktach... jeżeli ktoś spodziewa się lekkiej komedyjki, czy płytkiej historii to nie jest to film dla niego. a tacy ludzie właśnie chyba tak nisko ten film tu oceniali. dla mnie "Tajemnica Filomeny to 10/10.
popieram tę opinię 49 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ładny, wzruszający film :) Popłakałam się na nim, co zdarza mi się bardzo rzadko :) Wydaje mi się, że to jest film bardziej dla kobiet, panom może wydawać się nudnawy, bo nie ma w nim szybkiej akcji. Bardzo dobre role głównych bohaterów:) Polecam :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 7

Piekne kino

Piękny film, piękna gra aktorów. Na pewno nie dla każdego. Ale dla dojrzałej (emocjonalnie) części publiczności na pewno tak.
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam, piekny film

piekny film, o milosci matki ponad wszystko, o walce, o prawdzie ...takich filmow wiecej :) wzr
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 31

Bardzo dobry film !

Polecam dobre kino , ambitne i na wysokim poziomie gra aktorska.
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tajemnica Filomeny

piękny, poruszający - polecam
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedobry fim

Bardzo niedobry film! Judi Dench, filmowa dama o arystokratycznym wyglądzie i nienagannych manierach usiłuje wcielić się prostą kobiecinę, co oczywiście kończy się zupełnym niepowodzeniem. Ani przez chwilę nie wierzymy w tę postać, nawet językowe łączenie Oksfordu z Cambridge odbieramy jako dowcip statecznej pani. Poza tym wszystko w odcieniu czarno-białym. Zakonnice brzydkie, okrutne, wręcz odpychające (żeby stereotypowi stało się zadość). Sporo akcentów prymitywnie antyreligijnych (taka moda teraz). Gdyby to samo zrobił np. Mike Leigh mielibyśmy z pewnością arcydzieło! (por. Sekrety i kłamstwa).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 25

Inne tematy z forum Filmy

Szybcy i wściekli 10 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Szybcy i wściekli 10 . Przeczytaj o filmie.

Jak wytresować smoka | Як приборкати дракона [ukrainian dubbing] (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jak wytresować smoka | Як приборкати дракона . Przeczytaj o filmie.

Pan Olbrychski (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Pan Olbrychski . Przeczytaj o filmie.

do góry